Haberler

Antalya'da Kayıt Dışı Tıbbi İşlemlerde Botoks ve İğneler Ele Geçirildi

Güncelleme:

Antalya'da yapılan kontrollerde kayıt dışı izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlemler yapıldığı tespit edilen adreslerde çok sayıda botoks, yağ eritici, dolgu, gençlik aşısı ve enjektör ile iğneler ele geçirildi.

Antalya'da kayıt dışı izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlemler yapıldığı tespit edilen adreslerde çok sayıda botoks, yağ eritici, dolgu, gençlik aşısı ve enjektör ile iğneler ele geçirildi.

Antalya Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan kontrollerde, Öğretmenevleri Mahallesi'nde bulunan güzellik merkezi ve Pınarbaşı Mahallesi'ndeki ikametlerde kayıt dışı izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlemler yapıldığı tespit edildi. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda, botoks, yağ eritici, dolgu, gençlik aşısı malzemesi, muhtelif boyutlarda tıbbi işlemlerde kullanılan ürün ve 253 çeşitli boyutlarda enjektör ile iğneler ele geçirildi.

Şahıslar ve işletmelerle ilgili gerekli adli ve idari işlemlerin yürütüldüğü belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gençlik Antalya Güvenlik Suç 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title