Haberler

Antalya'da bir kişinin denize sürüklendiği ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Güncelleme:

Antalya'da bir kişinin denize sürüklendiği ihbarı ekipleri alarma geçirdi Havadan ve karadan yapılan aramada şu ana kadar bir ize rastlanmadı Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir kişinin sel sularına kapılarak denize sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler alarma geçti.

Antalya'da bir kişinin denize sürüklendiği ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Havadan ve karadan yapılan aramada şu ana kadar bir ize rastlanmadı

ANTALYA - Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bir kişinin sel sularına kapılarak denize sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler alarma geçti. Çok sayıda ekip tarafından yapılan arama çalışmasında bir sonuç elde edilemedi.

Olay, Ulupınar Mahallesi Çıralı Mevkii'nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından, Likya Yolu yürüyüşü yapan bir kadının Çıralı Deresi'nden Olimpos tarafına geçmeye çalışırken sulara kapılıp denize sürüklendiği ihbarı yaptı.

İhbarın ardından bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi ve jandarma personeli sevk edildi. Ekipler, denizde 1 metreyi bulan dalgalar yüzünden daha çok arama tarama çalışmasını havadan gerçekleştirdi. Havadan helikopter ile yapılan aramada şuana kadar bir ize rastlanmadı. Çalışmaların hava kararıncaya kadar devam edeceği ve öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ulupınar Antalya Çıralı Kemer Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title