Haberler

Ankara'dan Amasra'ya gezmeye geldi, denizden cansız bedeni çıkarıldı

Güncelleme:

Amasra'da limandaki kayalıklarda sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bir mont bulundu. İhbar üzerine çevredeki kameraları inceleyen ekipler, 42 yaşındaki Yusuf Ülger'in denize girdiğini tespit etti. Kıyaya yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bölgede Ülgen'in cansız bedeni bulundu.

Ankara'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gezmeye Yusuf Ülger, girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Ülger'in cenazesi, dalgıçların yaptığı 5 saat süren arama çalışmalarında bulunarak kıyıya çıkarıldı.

Küçük Liman olarak bilinen deniz kenarındaki kayalıklarda, sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından bir mont bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine sahile gelen polis ekipleri, montun sahibini aramaya başladı. Monttan çıkan kimlikte şahsın bir üniversitede teknisyen olarak çalıştığı tespit edilirken, 42 yaşındaki Yusuf Ülger olduğu belirlendi.

DENİZİ GİRMİŞ VE BİR DAHA DA ÇIKMAMIŞ

Ülger'in Ankara'dan otobüsle Amasra'ya geldiğini tespit eden ekipler, çevredeki binaların güvenlik kamera görüntülerinde şahsın denize girdiğini ve bir daha çıkmadığını belirledi. Bunun üzerine polis ve Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığın ekipleri, liman içerisinde ve açık denizde detaylı bir arama başlattı. 9 dalgıç, 2 bot ile yaklaşık 5 saat boyunca arama çalışmaları yürütüldü.

Ankara'dan Amasra'ya gezmeye geldi, denizden cansız bedeni çıkarıldı

KIYIYA 100 METRE UZAKLIKTA BULUNDU

Liman içerisi, kayalık diplerinde detaylı bir arama yürüten dalgıçlar, montun bulunduğu alana yaklaşık 100 metre uzaklıktaki bölgede Yusuf Ülgen'in cansız bedenine ulaştı. Dalgıçlar, yaklaşık 3 metre derinlikten çıkardıkları Ülgen'in cenazesini kıyıya kadar götürdü. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede öldüğü belirlenen Ülger'in cenazesi, ceset torbasına konularak 112 ambulansına yüklendi. Ülgen'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet hastanesi morguna götürüldü.

Ankara'dan Amasra'ya gezmeye geldi, denizden cansız bedeni çıkarıldı

Ankara'dan Amasra'ya gezmeye geldi, denizden cansız bedeni çıkarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Amasra Olaylar Acil Durum Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

corci:

intihar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title