Haberler

Yanağından makas alan kişiyi kurşunlayan zanlıya 15 yıl hapis talebi

Güncelleme:

Ankara Altındağ'da yanağından makas aldığı kişiyi, pompalı tüfekle yaralayan sanık hakkında iddianame düzenlendi. Sanık hakkında "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Sanık, ifadesinde "Makas alma hareketi çok ağrıma gitti." sözleriyle kendini savundu.

Ankara'da yanağından makas alan kişiyi, pompalı tüfekle ayaklarından yaralayan sanık hakkında, "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı. Sanık, ifadesinde kendini savunurken "Makas alma hareketi çok ağrıma gitti." ifadelerini kullandı.

YANINA GİDİP YANAĞINDAN MAKAS ALDI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan olayda, mağdur Oğuzhan D. (30), Altındağ'da bir kahvehanede arkadaşı Mehmet H.G. ile otururken, daha önce tanımadığı şüpheli İlkay K. (29) ile karşılaştı. İddianameye göre, İlkay K.'nin tuhaf davranışlarına maruz kalan Oğuzhan D., İlkay K.'nin sağır ve dilsiz olduğunu fark ederek yanına gidip yanağından makas aldı.

AV TÜFEĞİNİ ALIP GERİ DÖNDÜ

Yanağından makas alınmasına sinirlenen İlkay K., evine giderek av tüfeğini aldıktan sonra olay yerine dönüp Oğuzhan D.'ye üç dört el ateş etti. Ayaklarından yaralanan Oğuzhan D., çevredeki insanların yardımıyla hastaneye kaldırılırken, İlkay K. ise güvenlik ekiplerince gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"ÇOK AĞRIMA GİTTİ"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan soruşturma kapsamında ifade veren sanık İlkay K., olay günü gezmek için evden çıktığını söyledi. Olaydaki kişileri daha önce tanımadığını iddia eden sanık, "İkisinin uyuşturucu veya alkol aldığını anladım, kendilerinde değildi. Sakallı olan adam bana bakarak el kol hareketi yaptı. Kendisini anlamadım ben de 'ne diyorsun?' anlamında hareketler yaptım. Sakallı olan kişi yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Yanağımdan makas alarak yüzümü sıkan adama birkaç kez ateş ettim" ifadelerine yer verdi.

"BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUM"

Olay sonrası ifadesi alınan mağdur Oğuzhan D., İlkay K.'nin kendisine ters ters baktığını bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyerek, "Elinde de tespih sallıyordu, bakışlarından rahatsız oldum, ne bakıyorsun dedim. Bana el kol hareketi yaptı, sağır ve dilsiz olduğunu anladım, bana el hareketi ile gel şeklinde işaretler yaptı, ben de aynı şekilde karşılık verdim. Şahıs olay yerinden uzaklaştıktan 5-10 dakika sonra elinde bir beze sarılı tüfekle üzerime ateş etti. Şahsı tanımıyorum" beyanlarında bulundu.

Olayla ilgili soruşturma tamamlanırken iddianame hazırlandı. Sanık İlkay K. hakkında, "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Ali :

Sevmiş Abisi sevmiş. Ne olacak yanağından bir makas aldıysa! :))) Hey Allahım ya!

11
5
yanıtYanıtla
Baba Can:

Hirtlar vadisi seyredince herkes polat alemdar oldu

12
2
yanıtYanıtla
Export 86:

Cahil insanlar

7
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

15 yıl mı ? Öldürmediği için ödül vermeliler lûtiliğin cezası idamdır.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title