Haberler

Kayınpederle gelinin tartışması kanlı bitti! Biri mezara diğeri hapse

Güncelleme:

Ankara'da aynı evde yaşayan S.D. ile gelini Derya Demir bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. S.D., yanında bulunan silahla gelinini başından ve sırtından vurarak öldürdü.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir şahıs, tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü.

SİLAHINI ÇEKİP GELİNİNİ VURDU

Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda aynı evde yaşayan S.D. ile gelini Derya Demir bilinmeyen bir sebeple tartıştı. Tartışma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. S.D., yanında bulunan silahla gelini Derya Demir'i başından ve sırtından vurdu.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Derya Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Demir'in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, kayınpeder S.D. gözaltına alındı.

Kayınpederle gelinin tartışması kanlı bitti! Biri mezara diğeri hapse

EŞİ DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA İNTİHAR ETMİŞ

Derya Demir'in emlakçı eşi Yusuf Demir'in geçtiğimiz hafta pompalı tüfekle kendini vurarak intihar ettiği ve S.D.'nin 14 suç kaydı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Derya Demir Ankara Güvenlik Aile İçi Şiddet Cinayet Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Umut Güneş:

Hiçbir zaman Kayınbaba ile gelin aynı evde olmaz olmamalı kardeşim herşeyin bir usülü adabı var belki de gelin bıkmıştır artık

150
10
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Kocanın intihar etmesi ve 14 suçtan sabıkalı olması ve bu suçların evlilik öncesi mi? sonrası mı? sebep burada ve bunun üzerine savcılık gitmeli... Çok çirkin sonuçta çıkabilir ama bilinen namus konusunu katmadan..ne namussuzluklar var acaba?

60
7
yanıtYanıtla
Export 86:

Haberi keşke doğru okuyup doğru analiz yapsan 14 suç dosyası kocasının değil kayınpederine ait

yanıt57
yanıt1
Hamit Gündoğdu:

Expoert 86 uyardığın için teşekkürler. Biraz gribal durum 38 derece ateş haberi eksik okumama neden oldu herhalde.. şimdi düşüncem koca acaba intihar mı? etti vs vs..

yanıt12
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title