Haberler

Ankara'da bir kadın, daha önce kendisini bıçaklayan eski eşini keserle öldürdü

Güncelleme:

Ankara'da 9 yıl önce boşandığı fakat birlikte yaşadığı eski eşini keser ve bıçakla öldüren kadın, polise teslim oldu. Ölen adamın, 3 ay önce eşini bıçakladığı fakat eşinin ise şikayetçi olmadığı öğrenildi. Çiftin komşusu olaya ilişkin "Eski komşumuzdu. Yıllar önce boşandılar. Adam sürekli eşini darbediyordu. Bundan 2-3 ay önce eşi karısını birçok kez bıçakladı." ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve ardından defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu.

Olay, saat 03.00 sıralarında Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi 503. Sokak'ta bulunan Nur Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre B.A. (38), 9 yıl önce boşandığı ve hala birlikte yaşamaya devam ettiği V.D.'yi (44), M.D. (19) adlı kızının da evde olduğu sırada önce başından keserle yaraladı. Ardından eşini defalarca bıçaklayan B.A. kızı ve suç aletiyle polise teslim oldu.

Ankara'da bir kadın, daha önce kendisini bıçaklayan eski eşini keserle öldürdü

3 AY ÖNCE EŞİNİ BIÇAKLAMIŞ

Polis ekipleri olay yerine geldiğinde V.D.'nin cesediyle karşılaştı. Eski eşi tarafından öldürülen adamın cesedi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Daha önceden birçok kez suça karıştığı bildirilen V.D.'nin ise 3 ay önce eşini bıçakladığı ama B.A.'nın şikayetçi olmadığı öğrenildi.

"SÜREKLİ EŞİNİ DARBEDİYORDU"

Eski karı kocanın komşusu olan Ertuğrul Gazi Coşkun olaya ilişkin, "Eski komşumuzdu. Yıllar önce boşandılar. Adam sürekli eşini darbediyordu. Bundan 2-3 ay önce eşi karısını birçok kez bıçakladı. Dün saat 03.00 sıralarında olayın olduğunu öğrendik. Sonra kadın çocuklarıyla birlikte karakola gidip teslim olmuş." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Ali Yilmaz:

Bu kaçıncı erkek cinayeti!..çok öfkeliyim.hani erkeğe pozitif ayrımcılık vardı...

248
130
yanıtYanıtla
hasan:

Yanındayız

yanıt8
yanıt22
Snn Aksu:

Yine bir erkeği daha koruyamadık. Erkeğe kalkan eller kırılsın

210
125
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Kadın ne yapsın? Öldürülmeyi mi beklesin? Ölmemek için öldürmüş.

248
56
yanıtYanıtla
Export 86:

Kadın ne diyecekti tartıstık bir anda gözüm döndü öldürdüm pişmanım bunu mu diyecekti ceza almamak için elindeki bütün kozları kullanıyor aynı durumda bir erkek olsa ifadesi dikkate alınır mıydı?

yanıt34
yanıt70
İsmimi ne yapacaksın:

Keser döner, sap döner sözünü uygulamış.

155
15
yanıtYanıtla
Koray dinç:

eline koluna sağlık, öldürmeyi ölmeyi tabiki tasvip etmiyorum ama, kadın ölmemek için öldürmüş

114
31
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

9 yıl önce boşandık ama beraberiz... anlaşıldı, devleti soydular... boşanmış kadına babasının emekli maaşımı ne bağlanıyor... oh oh devletten para kocacığım yanı başımda :-)

78
40
yanıtYanıtla
hakan er:

An-KARA hiç şaşırtmıyorsun

27
60
yanıtYanıtla
VanGölü Korsanları:

Ben burda kadının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Keza öyle olsaydı gidip teslim olmazdı. Beliki sonucuna katlanarak işlemiş. İlk defa bir kadını cinayette savunuyorum.

62
14
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title