Haberler

Bedava bardak için birbirlerini ezdiler

Güncelleme:

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir mağazanın açılışında verilen bedava bardak izdihama neden oldu. Bardak almak isteyen vatandaşlar adeta birbirlerini ezdi.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek semtinde bir mağaza açılışı dolayısıyla bedava bardak dağıttı. Bir kamyonetten dağıtılan bardakları alabilmek için toplanan vatandaşlar adeta birbirini ezdi. Yaşanan izdiham bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Olay anının görüntüsü;

Bedava bardak için birbirlerini ezdiler

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Ankara Olaylar Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Samarpan Bhav:

Işte bu zihniyetden dolayısıyla Avrupa bizi istemiyor. Medeniyet yok...Millet aç gözlü. Önce ben kafası var. Hırslı olmak milleti mahvetti. Bide Başörtülü geziyorlar...halbuki bu aç gözlük manevi bir durum değil tamamen nefs

224
18
yanıtYanıtla
Hasan Mustafa:

Avrupa çok mu medeni Fransa sokakları çöpten geçilmiyor.hemen hergün eylem çatışma yeri Avrupa sokakları. Daha kendilerini yönetemiyorlar. Siz daha Avrupa diyorsunuz.

yanıt6
yanıt5
bilal önemli:

Neden birde açık geziyorlar yazmadın. Başörtüsüne niye kafayı taktınız. Laik zihniyet.

yanıt14
yanıt31
Mine T:

Anadolu kadinin başörtüsü ile sizinki farklı. Sorun başörtüsü degil, sizdeki (cogunuzdaki) zihniyet ayni zihniyet maalesef.

yanıt2
yanıt0
Mldhat Caglar:

Bu ne rezillik evde Barack mi kalmad i

169
2
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ya bedava bardak değil de 1 kilo et olsaydı dağıtılan... 42 kez şahlandırılan Türkiye'mizin gerçeği bu.

126
3
yanıtYanıtla
Şerif Ali:

Hek Tor: Allah korusun The Walking Dead dizisini yaşardık. Dünyanın sonu getireceklerdi. Lütfen şakası bile kötü...

yanıt7
yanıt0
Doğuş:

İnsan onurunu haysiyeti her zaman korumalıdır. Yoksa böyle olur

88
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

ara sıra senin gibi düşünen birine denk gelmek bana iyi geliyor, ama sende biliyorsunki, sen bir azınlıksın. bir bardak yada 1 kg et için kendimi küçük düşüremem. ama türk milleti kömür veya buzdolabı için oyunu sattı.

yanıt37
yanıt2
bekir yapici:

avrupa yardim kuruluslarinin ukranyada savas bölgesinde dagittigi yiyecek kartonlarini ukranyalilarin nasil tek sira ve intizam icinde aldiklarini sosyal medyadan izlerseniz aradaki kültür ve ahlak farkini görürsünüz bizdeki görüntülere ancak afrikada ve ortadoguda rastlarsiniz halkimizi 3. dünya ortadogu ülkesi seviyesine getiren zihniyete lanet olsun insana medeniyet servet arac bina yol köprüyle degil cagdas modern ilerici bir egitimle gelir.

49
8
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title