Haberler

TEM'de 5 kişinin öldüğü kazada otobüs sürücüsü tutuklandı

Güncelleme:

Ankara'da kızlarının nikahından dönerken Pendik'te TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda indikleri otobüsten karşıya geçerken otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden 5 kişiyle ilgili otomobil sürücüsü ve otobüs şoförü gözaltına alındı ve tutuklandı.

Ankara'da kızlarının nikah törenine katıldıktan sonra Pendik'te TEM Otoyolu Kurtköy Kavşağı'nda otobüsten inen 5 kişi, karşıdan karşıya geçtikleri sırada bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü ve otobüs şoförü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OTOBÜS OTOYOL KAVŞAĞINDA İNDİRDİ

Ankara'daki kızları Sıla Okur'un 2 Mart'ta nikah törenine katılan Okur ailesi, nikah törenin ardından bindikleri otobüsten 3 Mart'ta saat 01.00 sıralarında Pendik'te TEM Otoyolu Kurtköy kavşağında indi. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan Fatma Gürsoy(68), Şükrü Okur(48), Melek Okur(44), Muhammet Alihan Okur (15) ve Ecrin Okur (11)'a Edirne istikametinde Soner Kurt'un kullandığı 35 KD 5720 plakalı otomobilin çarpası sonucu olay yerinde hayatlarını kaybetti.

SÜRÜCÜ VE OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Olayın ardından, otomobil sürücüsü Soner Kurt ve aileyi TEM otoyolunda bırakan otobüsün şoförü Ufuk Alkan gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu adliyesine sevk edildi. Savcılık ifadelerinin hakimliğe sevk edilen sürücü Soner Kurt ve otobüs şoförü Ufuk Alkan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Pendik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Tolga Babacan:

Sürücünün sucu ne Otobanda yayanin isi ne Sorumlu Otobüs Söförü Oda rica kurbani olmusdur

262
12
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

olayı soğutmak icin tutuklandı etki tepki olmasın diye karşı taraf büyük bir acı yaşıyor vee sağlıklı düşünmesi cok zor tutuklayıp 1 aya cıkartırlar

yanıt116
yanıt10
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

araba sürücüsünün ne günahı var.

185
15
yanıtYanıtla
kadir mermertaş:

dediğinize katılıyorum orası otoban saat 00:1 olunca hızda önemli

yanıt48
yanıt8
Yıldırım YILDIZ:

Uzun yol otobüslerinde yetki şoförde değildir ! Muavin yetkilidir dur der durur , bu yoldan der o yoldan gider şoför , babamda yıllarca bu meslekteydi .

6
69
yanıtYanıtla
uğur ercan:

Ölenlere Allah rahmet eylesin ama otobanda yayanın işi ne, o şöförün suçu ne. Adam vicdan azabı çektiğinemi yansın, arabasınamı yansın, kendi hayatının işgüzar bi otobüs şöförü yüzünden karardığınamı yansın...

59
3
yanıtYanıtla
Ulas Toplar:

benim tahminime göre otobüs şoförünün suçu yok. Büyük ihtimal yolcu biz burada ineceğiz diye ısrar etmişlerdir.

48
2
yanıtYanıtla
Yıldırım YILDIZ:

Sürücünün ne günahı var otobanda olmuş kaza , sürücü bu yapılan karşısında belki işsiz kalacak böyle bir karar olabilir mi ? Eninde sonunda suçsuz diyerek bırakacağınız bir kararda neden tutukluyorsunuz ben anlamadım açıkçası .

42
5
yanıtYanıtla
Hacer Kalkan Bayram:

Allah rahmet eylesin çok acı bir olay Biricisi otobüsten inmeleri ve otobanda Karsıya geçmeye çalışmaları yanlış İkincisi şöförün indirmeside yanlış Üçüncüsü sürücünün çok suçu yok Orası otoban hız sınırı çok yüksek Durduramaz aracı??

40
1
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Mutlaka kayıtlarda vardır otobüsün yolcuları neden kavşakta indirdigine dair...bu durumda rica geçerli olmamaliydi durak harici ve tehlike arz eden ve ölümle sonuçlanan bir duruma sebebiyet veren yolcu indirilmemeliydi.. otobüs durakları harici indirme ve bindirme tehlikeye davettir.. şoför ölüme sebebiyet vermeden suçludur...

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title