Haberler

Amasra ilçesinde trafik denetimleri artıyor

Güncelleme:

Bartın'ın Amasra ilçesinde trafik denetimleri arttırılıyor. İlçe çıkışında araçları durduran polisler, araç plakalı ve sürücülerin ehliyetlerini kontrol ediyor. Ekipler eksikleri bulunan sürücülere ceza keserken, yol güvenliğine ve trafik kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Amasra ilçesinde trafik denetimleri artıyor

BARTIN - Bartın'ın Amasra ilçesinde trafik denetimleri arttırılıyor. İlçe çıkışında araçları durduran polisler, araç plakalı ve sürücülerin ehliyetlerini kontrol ediyor

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'da trafik denetimleri arttı. Ekipler Amasra ilçe çıkışında yolda uyarıcı levha ve tabelalar koyan trafik ekipleri, durdurdukları araçların ehliyet ve plaka sorgulamasını yapıyor. Sürücü ve aracın eksikleri olup olmadığını kontrol eden ekipler eksikleri bulunan sürücülere ceza keserken, yol güvenliğine ve trafik kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Öte yandan yetkililer, denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bartın Amasra Güvenlik Trafik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title