Haberler

Amasra ilçesinde trafik denetimler artıyor

Güncelleme:

Bartın'ın Amasra ilçesinde trafik denetimleri kış mevsiminin gelmesiyle birlikte arttırıldı. Polis ekipleri ilçe çıkışında araçları durdurarak ehliyet ve plaka kontrolü yapıyor. Eksikleri bulunan sürücülere ceza kesilirken, yol güvenliği ve trafik kurallarına dikkat konusunda uyarılarda bulunuluyor. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtiliyor.

Bartın'ın Amasra ilçesinde trafik denetimleri arttırılıyor. İlçe çıkışında araçları durduran polisler, araç plakalı ve sürücülerin ehliyetlerini kontrol ediyor.

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'da trafik denetimleri arttı. Ekipler Amasra ilçe çıkışında yolda uyarıcı levha ve tabelalar koyan trafik ekipleri, durdurdukları araçların ehliyet ve plaka sorgulamasını yapıyor. Sürücü ve aracın eksikleri olup olmadığını kontrol eden ekipler eksikleri bulunan sürücülere ceza keserken, yol güvenliğine ve trafik kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Öte yandan, yetkililer, denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bartın Amasra 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title