Haberler

"Dur" İhtarına Uymayan Alkollü Sürücü Mahalleyi ve Polisi Çileden Çıkardı

Güncelleme:

Niğde'de polisin "dur" ihbarına uymayarak olay yerinden kaçan sürücü, evinin bulunduğu park alanına hızlı girince vatandaşlar rahatsız olup polise bildirdi. Alkollü sürücü polisi çileden çıkarttı.

Niğde'de polisin "dur" ihbarına uymayan alkollü sürücü polisi ve mahalleyi çileden çıkardı. Olay yerine çağrılan Trafik ekipleri alkollü sürücü M.T.'ye alkollü araç kullanmaktan ve polisin "dur" ihbarına uymamaktan cezai işlem uyguladı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ POLİSİN "DUR" İHBARINA UYMAYIP KAÇTI

Olay Niğde-Merkez dere mahallesinde meydana geldi. 06 EY 31 plakalı otomobil sürücüsü alkollü M.T. Polisin dur ihbarı bulunması üzerine arabasıyla kaçmaya başladı. Polisten otomobili ile kaçan sürücü M.T. Dere mahallesindeki evinin bulunduğu aparmanın park alnına hızlı girince apartmandaki vatandaşlar durumdan rahatsız olarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

POLİS EKİPLERİNE ÇİRKİN DAVRANIŞLARDA BULUNDU

Olay yerine gelen Asayiş Şube müdürlüğü ekipleri dur ihbarına uymayan otomobilin olduğunu anlayınca M.T.'yi evinden alarak araç üzerinde inlemelerde bulundu. Polis arama yaptığı esnada alkollü sürücü M.T. polis ekiplerine de çirkin davranışlarda bulundu.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN ANNESİ: " BEN BİLE ŞİKAYETÇİYİM"

Olay yerine çağrılan Trafik ekipleri alkollü sürücü M.T.'YE alkoll araç kullanmaktan ve polisin dur ihbarına uymamaktan cezai işlem uyguladı. Alkollü sürücünün annesi ise, "Alkol almış binmiş. Ben bile şikayetçiyim." dedi. Apartmandaki vatandaşlar ise olayı film seyreder gibi evlerinin balkonundan seyretti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Niğde Merkez 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title