Haberler

Alanya'da çeşitli suçlardan aranan 623 kişi yakalandı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalandı. Yakalananlar arasında FETÖ-PDY üyesi ve kırmızı bültenle arananlar da bulunuyor.

Alanya'da çeşitli suçlardan aranan 623 kişi yakaladı

Yakalananlar arasında FETÖ-PDY üyesi ve kırmızı bültenle arananlar da var

ANTALYA - Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalandı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, aranan şahıslara yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar neticesinde 15 Aralık 2023 - 30 Ocak 2024 tarihleri arasında terör örgütü propagandası yapmak, dolandırıcılık, uyuşturucu madde ticareti yapmak, kasten öldürme ve yaralama, hırsızlık, terör örgütü FETÖ-PDY üyesi olmak, yağma, çocukları fuhşa teşvik, resmi belgede sahtecilik ve çeşitli suçlardan aranması olan aralarında İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan şahısların da olduğu hapis cezası sebebiyle aranan 260 kişi ve ifade vermek üzere aranan 363 kişi ekipler tarafından yakalandı. Yakalanan şahıslar adli mercilere teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Antalya Alanya Dolandırıcılık Güvenlik Hırsızlık Uyuşturucu Terör Cinayet Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title