Haberler

Aksaray'da Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 1 Gözaltı

Güncelleme:

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu ve silah operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, otomatik av tüfeği, tabanca fişekleri ve uyarıcı haplar ele geçirildi.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu ve silah operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ve silah kaçakçılığıyla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir şahsın kaçak silah ve uyuşturucu bulundurduğu bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, kimliği belirlenen M.S. isimli şahsın peşine düştü. Yaklaşık 3 gün yapılan teknik ve fiziki takibin ardından jandarma tarafından adrese operasyon düzenlendi. İkamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda M.S. yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği, 17 adet tabanca fişeği ve 32 adet uyarıcı hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken işlemlerinin ardından Aksaray Adliyesi'ne sevk edildi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Aksaray Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title