Haberler

Aksaray'da Uyuşturucu Kullanmak ve Bulundurmak Suçundan Aranan Şüpheli Yakalandı

Güncelleme:

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri tarafından yapılan devriye sırasında uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan aranan şüpheli yakalandı. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray'da yaklaşık 16 yıl hapsi bulunan şahıs yakalandı

AKSARAY - Aksaray'da uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan aranan ve hakkında 15 yıl 8 ay 35 gün hapis cezası bulunan şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi dedektiflerinin devriyesinde yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray'ın Gülağaç ilçesi sınırlarında rutin devriye görevi ifa eden İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri devriye sırasında durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurdu. Kimlik kontrolünden geçirilen şahsın yapılan Genel Bilgi Taramasında "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak" suçundan arandığı ve hakkında 15 yıl 8 ay 35 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine şüpheli gözaltına alınırken jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suç Araştırma Timi Jandarma Aksaray Gülağaç JASAT Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title