Haberler

Ormanda intihar etti! "Beceremedim albayım" paylaşımı ortaya çıktı

Güncelleme:

Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. İntihar ettiği belirlenen 40 yaşındaki adamın sosyal medyadan "Beceremedim albayım" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray'da tüfekle intihar eden bir adam, çobanlar tarafından bulundu. Sosyal medya paylaşımı ortaya çıkan adamın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kalanlar Mahallesi DSİ regülatörünün bulunduğu ormanlık alanda yaşanan olayda koyun otlatan 3 çoban duydukları silah sesi üzerine çevreyi gezmeye başladı. Çobanlar, bir şahsı kafasından tüfekle vurulmuş halde ölü olarak buldu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Abdullah K. (40) isimli kişinin öldüğünü tespit ederken, polis ekipleri inceleme yaptı.

"BECEREMEDİM ALBAYIM" PAYLAŞIMI

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı geniş çaplı inceleme ve araştırma yaparken, şahsın sosyal medya hesabından "Beceremedim albayım" şeklinde paylaşım yaptığı, tüfekten alınan örnekler sonucu adamın kendini vurarak intihar ettiği belirlendi. Abdullah K.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Ormanda intihar etti! 'Beceremedim albayım' paylaşımı ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Aksaray Olaylar Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

İbrahim Demirel:

Bu dünyada yaşayabilmek için çok büyük bir çaba sarfetmen gerekiyor bunu biliyorum ama her ne olursa olsun bu şekilde canına kıymak çok üzücü. Kınamıyorum kim bilir o anda neler yaşadı bu çok büyük bir olay. Bir insanın intihar ederek hayatına son vermesi beni çok üzüyor. Her ne olursa olsun Rabbim den bu abimize rahmet ve merhamet diliyorum.

725
7
yanıtYanıtla
TORUN ŞAHİNER:

ne güzel özetlemişşin??

yanıt134
yanıt1
Savaş Şahin:

hangimiz becerebildik ki be kardesim.

401
4
yanıtYanıtla
Sihirbazın Çırağı:

İnanıyorum ki ahirette dirileceğine güvendiği için kendini hiç çekinmeden rabbı ve yaratıcısı olan Allah'ına kurban etmiş olsa gerek böylece rabbına kavuşmuştur, cennet bahçelerindeki gölgeliklerde yeşil ipek kılıflı yastıklara oturup canının çektiği her kuşun etinden doyasıya yiyebilecek, gaz yapmayan soğuk süt nehirlerinden dilerse tesnim aromalı bal şerbeti pınarlarından kana kana içebilecek; artık bu dünyanın kötülükleri ona asla dokunamayacak, kurtuldu her şeyden.

35
223
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

Sen ne diyorsun lan değişik!!!.

yanıt173
yanıt12
Esan Kaymakcı:

intihar etmis kendi canina kiymis nasil olacak o iss allah affetsin allahin verdigi cani allah alir..

yanıt128
yanıt9
Handan Akıncı:

Akıl sagligi yerinde değil galiba bu yazıyı yazanın bı doktora götürse bari geç olmadan yakinlari

yanıt6
yanıt1
Janoo Jsnoo:

Adam başaramadım diyor albayım o al bay her kimse neyi basrmadigini aciklamalidir

80
15
yanıtYanıtla
OkuYorum:

'Poyraz karayel' diye bir diziden bir replik bu. Başrolün dertleştiği emekli bir albaya dertlerini anlatırken kullandığı hüzünlü bir cümle.

yanıt55
yanıt1
GAGS:

doğrusu: Oğuz Atay'ın Tehlikeli Oyunlar kitabından esinlenilerek poyraz karayel'de hayat bulan bir karakter diyebiliriz illa diziye bağlayacaksak, yoksa Tehlikeli Oyunlar kitabında bir roman karakteridir kendisi..

yanıt11
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title