Haberler

AK Parti'de bir istifa daha mı geliyor? Fakıbaba'nın paylaşımını beğenen isimden açıklama var

Güncelleme:

Dün sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaparak partisinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba'nın gönderisini beğenenler arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Orhan Atalay da var. Atalay'ın bu hamlesi "O da mı istifa edecek?" sorularını gündeme getirdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Atalay, "Beğenim sehven olmuştur" dedi.

AK Parti'de geçmiş dönemlerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak da görev yapan Ahmet Eşref Fakıbaba, milletvekilliğinden ve partisinden istifa etti. Ahmet Eşref Fakıbaba istifa kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

FAKIBABA'NIN İSTİFA PAYLAŞIMI

Manidar bir paylaşımla istifasını duyuran Fakıbaba, "2003'te üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için ana oy veren hemşerilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur" ifadelerine yer verdi.

AK Parti'de bir istifa daha mı geliyor? Fakıbaba'nın paylaşımını beğenen isimden açıklama var

BİR İSTİFA DAHA MI GELİYOR?

Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı. O iddia AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'ın da istifa edeceği yönünde... Bu iddiaları güçlendiren tez ise Atalay'ın Fakıbaba'nın istifa paylaşımını beğenmesi...

AK Parti'de bir istifa daha mı geliyor? Fakıbaba'nın paylaşımını beğenen isimden açıklama var

ATALAY CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Büyük yankı uyandıran bu gelişme sonrası Atalay cephesinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Sn Fakıbaba'nın Ak Parti'den ayrıldığına dair bildirimine beğenim dokunmatik sebebiyle sehven olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Orhan Atalay Haberler

500

Yorumlar (5)

aGa:

AK PARTİ, bir hakan şükürü memnun edemedi bir de Fakıbaba yı...

17
16
yanıtYanıtla
yuvali yapi:

m vekili izinsiz nefes alamıyorsa ,ne anlamı olur , kuzenim yollamış ergen tripleri ,kıvırmaları .

3
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İstifa , tek taraflı bir eylemdir. Dilekçe imzalanır ve ilgili makama verilir. Bitti. Ama milletvekilliğinde istifanın geçerli olabilmesi , vekillerin kabulüne bırakılmış. İlginç..

3
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Milletin keyfi yerinde Maşaallah herkesin altında lüks son model arabalar var demek ki alım gücü yüksek ve vergisi sigortası kaskosu ödenebiliyor.

1
2
yanıtYanıtla
A B:

Bu tarz olayların artmasının bence temel nedeni sürecin uzun surmesi bir duruşma oluyor 5-10 dk. Hakim 3 ay sonraya erteliyor, evlenmek.kadar hızlı olmalı, yada evlenmek boşanmak kadar yavas

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title