Haberler

Ailelerin evlenmelerine karşı çıktığı kuzenler yaşamlarına son verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da evlenmelerine izin verilmeyen 2 kuzen ölü bulundu. Kuzenlerin intihar kararı aldığı, Emir Altundağ'ın Helin Altundağ'ı tabancayla vurup ardından da kendi başına ateş ettiği tespit edildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, ailelerinin evlenmelerine izin vermediği öne sürülen Helin Altundağ (21) ile kuzeni Emir Altundağ (22) evde ölü bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde Viranşehir'e bağlı Yukarı Dilimli Mahallesinde meydana geldi. Evden silah seslerini duyanlar, içeriye girdiklerinde kuzenler Helin ve Emir Altundağ'ı kanlar içerisinde buldu. İhbarla adrese gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kuzenler, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KUZENİNİ TABANCAYLA VURUP, ARDINDAN KENDİ BAŞINA SIKMIŞ

Helin ve Emir Altundağ'ın evlenmek istediği ancak ailelerinin izin vermediği, bu nedenle intihar kararı aldıkları öne sürüldü. Emir Altundağ'ın Helin Altundağ'ı tabancayla vurup ardından da kendi başına ateş ettiği tespit edildi. Kuzenlerin cenazeleri otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edilirken, jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (49)

Firat Tas:

Bunlarda bir acaip kuzen kardeş demek insan kardeşi ile neden evlenmek isterki

320
583
yanıtYanıtla
Hayrettin Arıcı:

Öyle şey olur mu dilin koyduğu bir sınırı var o sınır gözetildikten sonra niye yasak olsun ki

yanıt278
yanıt113
Baybars ATABEY61:

Kuzene nikah düşmüyor demek, gelsin elin adamı alsın gitsin, hem güzel hem akıllı kızı, işte sizdeki zeka bu kadar başka bir şey demene gerek yok.

yanıt90
yanıt214
kerem can:

Kuzen kardeş değil aklı kit insan. Kardeş, anne veya babadan olan demek. Sen kardeşim diyince kardeş olmuyor. Fakir birisi zengin birisine abi deyince de abi olmuyor.

yanıt391
yanıt99
Yusuf null:

kuran okumayan müslüman ancak böyle yorum yapar o dediğin hristiyanlarda yasak İncil okudunmu belki onuda okumadın

yanıt99
yanıt54
Metehan Eryilmaz:

Kuzen kardeş sayılır bir yasağa gerek yok. Engelli çocuklar bu tip akraba evliliklerinden doğuyor çoğunlukla.

yanıt175
yanıt169
Cennet Karabulut:

bizim ailede hep akraba evliliği var ve hiçbir şekilde engelli kimse yok.hatta zehir gibi hepsi kimi doktor kimi mühendis.

yanıt160
yanıt77
Ismail Yüksel:

Ola hırrım dinimiz islam buna müsade etmişse sen mi kabul etmiycksin

yanıt119
yanıt34
VEFA:

Aslında birbirlerine nasıl da çok yakışmışlar. Yazık olmuş, çok yazık!..

178
57
yanıtYanıtla
Ferhat Uras:

Kalbin yoluna, sevginin yoluna bile taş koyuyorsunuz. İnsan olmayı ne zaman becerebileceksiniz? Yazık değil mi bu gençlerin bu yaşta hayattan kopmalarına sebebiyet verilmesine?

146
32
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title