Haberler

Ağrı'da Uyuşturucu Operasyonu: 28 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Ağrı ve Doğubayazıt'ta düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik çalışmalar sonucunda 28 şüpheli gözaltına alındı ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağrı'da uyuşturucu operasyonu: 28 gözaltı

AĞRI - Ağrı'da, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik kapsamlı operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağrı ve Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar doğrultusunda. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sokak satıcılarının tespiti ve yakalanması ile uyuşturucu madde ticaretini engellemeye yönelik 10 Temmuz tarihinden beri devam eden teknik ve fiziki takip çalışmalarında tespit edilen 29 sokak satıcısının yakalanmasına yönelik Ağrı Merkez ve Doğubayazıt ilçelerinde alınan operasyon kararı ile 36 ikamet ve iş yerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

105 Ekip, 369 Personel, 18 Özel Harekat Ekibi, 6 Narkotik Dedektör Köpeği ve 1 Drone ile hava destekli operasyon yapılarak 28 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ağrı Güvenlik Uyuşturucu Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title