Haberler

Ağrı'da infial yaratan görüntü! İmam çocukları tekme tokat dövdü

Güncelleme:

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde görev yapan bir imamın çocuklara şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Video büyük tartışma yaratırken, olayın gündeme gelmesinin ardından resmi makamlardan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ağrı Diyadin'de bir okulda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

"ÖĞRENCİLERİ DARP ETMEYE DEVAM EDİYOR"

Diyadin ilçesinde görevli bir imamın çocukları uzun süredir darp ettiği ihbar edilirken, olayı ihbar eden kişinin bu şahsın hala öğrencileri darp etmeye devam ettiğini söylediği öne sürüldü.

İMAM GÖZALTINA ALINDI

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "Diyadin ilçemizde görev yapan bir imamın çocuklarımıza şiddet uyguladığı iddia edilen görüntüler üzerine Diyadin Kaymakamlığımızca ivedilikle inceleme ve soruşturmaya başlanılmış olup, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu gereğince adı geçen imam-hatip görevden uzaklaştırılmış ve adli mercilerimizce gözaltına alınmıştır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Diyadin Ağrı Hukuk 3.Sayfa Toplum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (75)

haksız mıyım:

Çocuklarınızı seviyor ve iyiliklerini düşünüyorsanız Kuran kurslarına, cemaat ve tarikat yurtlarına göndermeyin.

1055
349
yanıtYanıtla
Harun SİZER:

sen mi öğreteceksin dinini imanını imansız halinle

yanıt237
yanıt716
haksız mıyım:

Harun SİZER: Sen Allah'mısın benim dinimi, imanımı sorguluyorsun.?

yanıt541
yanıt129
osman kara kara:

Ataistliğin,değisliğin neden bukadar arttığını şimdi anladınızmı? Çocuklarınıza zerre değer veriyorsanız bu şeytan inlerine lütfen vermeyin.

603
113
yanıtYanıtla
Yılmaz Enes:

a öyle mi. bilmiyordum. iyi ki dedin

yanıt14
yanıt48
Vatansever:

Arkadaşım ne alaka istisnalar kaideleri bozmaz böyle birkaç tane hoca var diye bütün hocaları aynı kefeye koyamayız öyle hocaları biz de sevmiyoruz zaten örnek verelim Şimdi sen çok zengin birisi Parayı çok kötü harcıyor diye paradan soğuyor musun ben bundan sonra para harcamayacağım diyor musun ya da para bulundurmayacağım diyor musun

yanıt54
yanıt28
Slappingnoob:

Cocuklariniza insanligin guzelliklerini ogretin. Dinden dolayi bu insanlara mahkummus gibi teslim etmeyin. Bilmek cennete goturmuyor. peygamber olmakta cennete goturmuyor. Tum dinlerde boyle bolca sacmalik var. zaten savaslarda bu sacmaliklardan dolayi var. Cocuklarinizi Allah korkusu Adi altinda hic bir hocaya teslim etmeyin en iyi din ogrenimi kitapladir. anne, baba, hoca islam ogretmez islam adi altinda dusuncesini dikta ederler zapt ederler.

464
91
yanıtYanıtla
Nedim Y:

Bilmek huşu getirir.Namaz kılarken tepesine çıkan torunlarıyla birlikte namaz kılan bir peygamberin ümmetiyiz.Çocukları öpmek sevaptır İslamda.Tüm dinleri bilmem ama seninde islamı bilmediğini biliyorum.Bilseydin şu yorumu yapmazdın.Hiç bir peygamberin tırnağı olamayız yanlış yanlıştır.Aynı sizin gibilerin İslamı bildiğini zannedip kendilerini çok akıllı görüp, çocuk döven bir adamın yaptığını İslamın takdir ediyor olduğunu düşündüğünüz gibi.

yanıt87
yanıt22
Nurettin Şimşek:

Cennet babanın maliymis gibi.Cennet Allah'ın dir ona uyan cennete girer

yanıt2
yanıt0
yasin yaşaran:

Diger cocuk korkudan titriyor hemen gidip takkesini aliyor ve yerine oturuyor boyle egitiminiz batsin sizin

207
2
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title