Haberler

Ağrı'da eski eniştelerin saldırısı sonucu bir kişi öldü, tutuklamalar yapıldı

Güncelleme:

Ağrı'da bir araca çarparak ateş açan eski enişteler, bir kişiyi öldürdü ve bir kişiyi yaraladı. Şüpheliler tutuklandı.

AĞRI'da, eski enişteleri Osman Beyazıt'ı tabancayla öldürüp, babası Ahmet Beyazıt'ı da ağır yaralayan Ö.K. ve B.K. tutuklandı, kız kardeşleri B.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 13 Kasım günü saat 13.30 sıralarında Murat Mahallesi 29 Ekim Caddesi'nde meydana geldi. Ö.K. ve B.K., bir süre önce kardeşlerinden boşanan Osman Beyazıt ile babası Ahmet Beyazıt'ın içerisinde bulunduğu 04 DD 735 plakalı hafif ticari araca traktörle çarptı. Ö.K. ve B.K., daha sonra tabancayla araca rastgele ateş açtı. Mermilerin isabet ettiği Ahmet Beyazıt ile oğlu Osman Beyazıt ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Osman Beyazıt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Baba Ahmet Beyazıt ise hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.

Olayın ardından kaçan Ö.K. ve B.K. kardeşler, Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonla suç aleti tabancayla birlikte yakalandı. Beyazıt ile bir süre önce boşanan kız kardeşleri B.K. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.K. ve B.K. tutuklanırken, kız kardeşleri B.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Osman Beyazıt'ın cenazesi, dün yakınlarının gözyaşları arasında merkeze bağlı Eliaçık köyünde toprağa verildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ağrı Adliye Hastane Cinayet Suç Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title