Haberler

Afyonkarahisar'da şüpheli araçta 6 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yapılan aramada, şüpheli bir araçta 6 adet ruhsatsız silah ve fişekleri bulundu. İstanbul ile bağlantılı olduğu belirtilen 2 şahıs gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde şüpheli bir araçta yapılan aramada, 6 adet ruhsatsız silah ve fişekleri ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar il Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede İhsaniye İlçe Jandarma Komutanlığı kendilerine gelen bir istihbarat üzerine harekete geçti. İstanbul ile bağlantılı Ş.K. ve A.Ş. isimli 2 şahsın silah kaçakçılığı yaptığı yönünde bilgiler elde etti. Şahısların kullandığı araçta yapılan aramada sonucunda 6 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet şarjör, 15 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul İhsaniye Suç Kaçakçılık Jandarma 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title