Haberler

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne operasyondan yeni detaylar! Başdanışman, rüşvet parasıyla estetik yaptırmış

Güncelleme:

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'Rüşvet' operasyonunda yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan Başkan Zeydan Karalar'ın danışmanının, yaptırdığı estetik ameliyat masraflarını reklam firmasına ödettiği ortaya çıktı.

Adana'da ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin reklam ilanlarında 58 milyon TL yolsuzluk yaptığı, başdanışmanın ise reklam şirketlerine ev kirasını ödeterek vücudunun çeşitli yerlerine estetik ameliyatı yaptırdığı öne sürüldü.

EKİPLER ŞAFAK VAKTİ HAREKETE GEÇTİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti Adana Büyükşehir Belediyesine ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonu düzenledi. Operasyonda başdanışman Mürüvet S.'nin de aralarında olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Adana'da İhaleye Fesat Karıştırma ve Rüşvet Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüphelilerin Yolsuzluk ve Estetik Ameliyat İddiaları

58 MİLYON TL'LİK YOLSUZLUK

Yakalanan 10 kişi, reklam ilanlarından yolsuzluk yaparak 58 milyon TL'lik bir haksız kazanç sağladıkları öne sürüldü. Başdanışman Mürüvet S.'nin hesabına ihaleleri verdiği reklam şirketleri tarafından 1 milyon TL para giriş-çıkışı olduğu iddia edildi.

Adana'da İhaleye Fesat Karıştırma ve Rüşvet Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüphelilerin Yolsuzluk ve Estetik Ameliyat İddiaları

BAŞDANIŞMAN, EV KİRASINI ÖDETİP ESTETİK YAPTIRDI

Reklam firmalarına ihale şartnamesinin önden verildiği, ihale şartnamesinin önden hazırlanarak teslim edildiği öne sürülürken başdanışman Mürüvet S.'in ihaleleri verdiği reklam şirketlerine evinin kirasını ödettiği ve vücudunun çeşitli yerlerine estetik ameliyat yaptırdığı iddia edildi.

KİŞİSEL HESAPLARA FİRMALARDAN PARA GİRİŞ ÇIKIŞI OLMUŞ

Öte yandan, reklam ihalelerinden sahte fatura ayarlanarak gözaltına alınan şüphelilerin kişisel hesaplarına reklam firmaları tarafından para-giriş çıkışı olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar Operasyon Ameliyat Karalar Adana Gözaltı Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

UMTES MEKANİK:

Estetik yaptırmış..Boğazından haram lokma geçmemiş.:))

179
15
yanıtYanıtla
Halit:

can çıkar huy çıkmaz

172
6
yanıtYanıtla
Bora Öztürk:

yüzlerini neden kapatıyorsunuz ki bu arsızların hırsızların. Açın ki herkes görsün

160
10
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

haram zıkkım olsun hizmet etmek yerine hizmet almak kanınızda olduğu sürece bunlar yüzünden ülkemiz gelişmiyor

147
6
yanıtYanıtla
beyoglu beyoglu:

bütün belediyeler kapatılsın

125
8
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

ZEYDAN bu haberi sevmedi, oysaki dün zeydan başkan bizim kursağımızdan haram geçmez, bizi kıskanıyorlar algı yapma peşindeler diyordu,, kadın haramla güzelleşmiş başkan yemekle kalmamış :) :)

55
7
yanıtYanıtla
HALİS ER:

estetik normaldir chp için

41
18
yanıtYanıtla
Cabbar kar:

Orijinal kalmad.ı komple kaporta estetikli boyalı.

55
2
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

komplo...

5
44
yanıtYanıtla
Tunahan Altundal:

Acaba CHP liler bu konuda ne düşünüyor?

42
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title