Haberler

Adana'da Baba ve Oğula Silahlı Saldırı: Oğul Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Adana'nın Ceyhan ilçesinde baba ve oğul, evlerinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Olayda baba ağır yaralanırken oğlu hayatını kaybetti. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde baba ve oğula evinin önünde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleşen silahlı saldırıda baba ağır yaralanırken oğlu hayatını kaybetti.

Olay, saat 00.30 sıralarında Belediye Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. TOKİ evlerinde oturan Nihat Öztalum (51) ve oğlu Muhammed Öztek (28) evlerinin önünde kimliği bilinmeyen kişi yada kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vatandaşlar tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammed Öztek, acilde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Durumu ağır olduğu belirtilen baba Nihat Öztalum ise ön tedavinin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırının ardından olay yerine gelen polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ceyhan Adana Baba Güvenlik Adana Aile İçi Şiddet Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title