Haberler

Adana'da bir baba, uyuşturucu parası isteyen oğlunu vurarak öldürdü

Güncelleme:

Adana'da bir baba, kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba, gelen polise teslim oldu.

Adana'da Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Mahallesi'nde 38 yaşındaki Hazım Evren, 66 yaşındaki babası Tamer Evren'den uyuşturucu parası istedi. Baba ve oğul arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında baba Tamer Evren, oğlunu evlerinin bahçesinde sırtından av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Adana'da bir baba, uyuşturucu parası isteyen oğlunu vurarak öldürdü

EVE GELEN POLİSLERE TESLİM OLDU

Çevredeki vatandaşlar silah sesini duyunca durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hazım Evren'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tamer Evren ise evde bekleyerek gelen polislere suç aletiyle birlikte teslim oldu. Emniyete götürülen baba sorguya alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Baba Olaylar Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Perwer:

Çok zor bir durum ancak babası onu vazgeçirmek için her yolu denemiş ve yine de başarılı olamamışsa, en iyi yöntemi uygulamış, Babası ceza bile almamalı.

147
7
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Rabbim böyle bir durumu düşmanımıza bile yaşatmasın.

139
4
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

haksız mıyım isimli şahıs böyle haberlere yoprum yapmaz dindar nesil diye cıktı bağımlı nesil oldu heryerde bu dramlar yaşanıyor sahip cıkan yok baronlara vatandaşlık vermek var

24
12
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Tutankamon den de az treekk değilsin .

yanıt4
yanıt1
Ozgur:

Nasıl bir ülke burası, küçük çocuklar bile istediği zaman uyuşturucu bulabiliyor da polisin ve kanunların yaptığı hiçbir şey yok. Yazıklar olsun

26
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title