Haberler

ABD'nin Nevada eyaletinde silahlı saldırı düzenlendi

Güncelleme:

ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Nevada Las Vegas Üniversitesi'nde silahlı saldırı alarmı verildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, üniversitenin Beam Hall binasında 'aktif bir silahlı saldırı' olarak nitelendirerek, öğrencileri salonu boşaltmaya ve güvenli bir alana sığınmaya çağırdı. Polis, saldırıda 'birden fazla kurbanın' olduğunu ve olaya müdahale edildiğini belirterek, 'Lütfen bölgeden uzak durun' dedi.

- ABD'de üniversitede silahlı saldırı alarmı

LAS VEGAS - ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Nevada Las Vegas Üniversitesi'nde silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi.

ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Nevada Las Vegas Üniversitesi'nde silahlı saldırı alarmı verildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, üniversitenin Beam Hall binasında "aktif bir silahlı saldırı" olarak nitelendirerek, öğrencileri salonu boşaltmaya ve güvenli bir alana sığınmaya çağırdı.

Polis, saldırıda "birden fazla kurbanın" olduğunu ve olaya müdahale edildiğini belirterek, "Lütfen bölgeden uzak durun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Las Vegas Nevada Güvenlik 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title