Haberler

80 metreden denize uçtu

Güncelleme:

80 metreden denize uçtu Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 80 metreden denize uçan sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

80 metreden denize uçtu

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında 80 metreden denize uçan sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

MUĞLA - Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük mevkiinde Akyaka istikametine seyir halinde olan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek 80 metreden denize uçtu.

Edinilen bilgiye göre, Menteşe ilçesinin günübirlik tatil koyu Akbük'ten Akyaka mahallesine seyir halinde olan 35 yaşındaki Nurdoğan Gök yönetimindeki 48 NG 971 plakalı motosiklet, direksiyon hakimiyetini kaybederek 80 metrelik uçurumdan denize uçtu. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi üzerine olay yerine 112 ambulansı, jandarma trafik ve Yerkesik Jandarma Karakol ekipleri sevk edildi.

Yaralıyı kurtarmak için karadan yol olmayınca tekne ile denize açılan 112 ve jandarma ekipleri Nurdoğan Gök'ü tekne ile bulunduğu yerden alarak Akbük sahiline getirdi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralı, ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Motosiklet sürücüsü Nurdoğan Gök'ün kaza sırasında kaskının takılı olması büyük bir faciayı önlediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Akbük Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title