Haberler

8 gün sonra ormanda bulunan 20 yaşındaki Şehmus böğürtlen yiyerek hayatta kalmış

Güncelleme:

Tekirdağ'ın İstanbul sınırındaki Çamlıköy Tabiat Parkı'nda ormanlık alanda kaybolduktan 8 gün sonra Çatalca'da bulunan 20 yaşındaki genç Şehmus Ele'nin hayatta kalabilmek için böğürtlen yediği ortaya çıktı.

Tekirdağ İstanbul sınırında ormanlık alanda 8 gündür kaybolan Şehmus Ele jandarma tarafından öğle saatlerinde Çatalca'da ormanlık alanda bulunmuştu. Ele, Çatalca Jandarma İlçe Komutanlığı ifadesinin alınmasının ardından babası ve bir akrabası tarafından teslim alındı.

BÖĞÜRTLEN YİYEREK HAYATTA KALDI

Ele'nin fotoğraf çekmek için ormana girdiği ve sonrasında kaybolduğu öğrenildi. Şehmus Ele'nin ifadesinde ormanda hayatta kalabilmek için ise böğürtlen yediği öğrenildi. İlk açıklamayı yapan genç Şehmus Ele, "Özellikle Çatalca jandarmaya teşekkürler. Allah razı olsun. Çok fazla konuşamıyorum" dedi.

8 gündür kayıp genç ormanda böğürtlen yiyerek hayatta kalmış

BABADAN TEŞEKKÜR

Oğlunun kaybolmasıyla ilgili konuşan baba Vahit Ele, "Teşekkür ederim herkese. Sağlıklı bulduk. Sadece böğürtlen yemiş bir de su içmiş" diye konuştu.

8 gündür kayıp genç ormanda böğürtlen yiyerek hayatta kalmış

400 KİŞİLİK EKİP SEFERBER OLDU

Ailesinin başvurusu üzerine Ele'nin bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. İstanbul ve Tekirdağ'dan jandarma ekipleri, sivil toplum kuruluşlarına arama kurtarma ekipleri Ele'nin bulunması için seferber oldu. Yaklaşık 400 kişilik ekibin katıldığı arama çalışmalarında önce Ele'nin cep telefonu, bıçağı ve kıyafetleri bulundu. Görgü tanıklarının ifadelerine de başvuran ekipler Şehmus Ele'yi arama çalışmalarını son günlerde Çatalca ilçesindeki ormanlık alanda yoğunlaştırıldı. Jandarma ekipleri bugün Ele'yi Çamlıköy Tabiat Parkı'na 2 kilometre mesafedeki ormanlık alanda sağ olarak buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma İstanbul Tekirdağ Çatalca Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (17)

ismail bey :

400 kişilik ekip, 8 günde bulmuş. büyük başarı. Bunlar yatarken, genç gelip bunları bulmuştur.

432
75
yanıtYanıtla
Erkan Sami:

iki tarafta hareketli olduğu için bulmak zorlaşır. aranan kişi sabit duruyor olsaydı bu kadar sürmezdi, anlamadığınız herşeye biliyor gibi yorumunuz var, bi bitmediniz

yanıt3
yanıt1
CAN:

ne ormanmış yav o 400 kişi tebrik etmek gerek :)

yanıt3
yanıt2
Rasim Karakaya:

20 yaşında insan ormanda nasıl kaybolur? Amazon ormanı değil ki bu, bir başı bir sonu var. Güneşin doğuş ve batış istikametini gözlemleyerek bile bir insan şehrin ne tarafa düştüğünü tahmin edebilir.

450
47
yanıtYanıtla
Halit:

herkeste yön kabiliyet yok tüm şanssızlıklar onu bulmuş 8 gün sonunda şansı gülmüş bilerek yapmış diyenlere ancak gülünür gencin yürüyecek mecali kalmamış

yanıt1
yanıt3
CEZA :

İyide üstünü ve telefonunu neden çıkartıp atmış bunu anlayamadık ... tarzanamı özenmiş

318
16
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Sanki amazonda kayboldu :) 20 yaşındaki gencimiz ülkenin özeti, düşünce sıfır zekilik sıfır

74
13
yanıtYanıtla
CAN:

çocukmu kandırıyorsunuz be belliki gündem olmak için bilerek kasıtlı yapmış türkiyede nerede öyle eskiden oldugu gibi büyük orman kaldımıki keşke kalsaydı. hiç güleceğim yoktu valla sabah sabah güldürdünüz beni demekki ülkede gündem olmak ünlü olmak bu kadar basit:))

28
18
yanıtYanıtla
Murat Aydemir:

zihinsel özürlü sanırım

3
11
yanıtYanıtla
taner ipek:

Çocuk demiş ki çok konuşamıyorum artık ne dediler ne olduysa

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title