Haberler

Yeğeninin cansız bedeni kanaldan çıktı, amcanın feryadı yürek burktu

Güncelleme:

Adana'da iki gündür kayıp olan 4 yaşındaki çocuğun cansız bedeni kanalda bulundu. Olay yerine gelen minik çocuğun amcası ise "Ben şimdi babana ne diyeceğim, nasıl anlatacağım" diye feryat ederek gözyaşı döktü.

Adana'da iki gündür kayıp olan çocuğun sulama kanalında cansız bedeni bulundu. 4 yaşındaki Zafer Kıral'ın amcası, "Ben şimdi babana ne diyeceğim, nasıl anlatacağım" diyerek olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz çocuğun babasının cezaevinde olduğu öğrenildi.

BABASI CEZAEVİNDE

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yukarı Çiçekli Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, babası Uğur Kıral cezaevinde, annesi Büşra Kıral da işte olan 4 yaşındaki Zafer Kıral, dün kayboldu. İşten eve geldikten sonra çocuğunun kayıp olduğunu öğrenen anne, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü harekete geçti.

KANALIN SUYU KESİLDİ

Polis, her yerde çocuğu aradı ancak bir türlü bulamadı. Evinin yakınından sulama kanalı geçtiği için polis, çocuğun kanala düşme ihtimali üzerine kanalın suyunu kestirdi. Çocuk polisi, iki gündür arama çalışmalarını sürdürürken bugün sabah saatlerinde Yukarı Çiçekli Mahallesinde kanalda bir çocuğun hareketsiz halde gittiği ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, kanalda bulunan çocuk cesedinin kayıp Kıral'a ait olduğunu belirledi.

"BUNU BABANA NASIL ANLATACAĞIM?"

Ceset, hemen sulama kanalından çıkartıldı. Bu arada olay yerine gelen çocuğun amcası "Ben şimdi babana ne diyeceğim, bunu nasıl anlatacağım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çiçekli Haberler

500

Yorumlar (16)

tarsuslu:

offff offf offff bende bir baba olarak yüreğim sızladı içim bi tuhaf oldu ya Yüce Rabbim sabır versin evlatlarımıza gözümüz gibi bakalım onlar bize Allahın en güzel en değerli hediyeleri emanetleri lütfen umursamamazlık yapmayalım 4 yaşındaki çocuğun orda ne işi var. ilgisizlik dikkatsizlik evlatlarımızı bu dünyadan koparıyor Allahım kimseyi evlat acısıyla imtahan etmesin evlatlarımıza hayırlı ömürler versin

24
0
yanıtYanıtla
Lacivert:

Amca hala kendini düşünüyor ben babana ne diyeceğim nasıl anlatacağım diye lan çocuk ölmüş çocuğu düşün bu Babasına ne diyeceğini dusinuyo .

1
16
yanıtYanıtla
AA:

Mavimisin lacıvertmısın emanet ne demek sen bılırmısın. o da baba yarısı unutma. omur boyu çekecegı bır azap yukledı Yaradan. sen kendını koy bakım onun yerıne koyabılırsen. anası olene yetim, eşi olene dul derler. ama evladını kaybeden bır babaya yaradan bır sıfat bıle verememiştir. düşünerek konuş. amcada bır babadır.

yanıt1
yanıt0
ASIMIN NESLİ:

Yokluğun gözü kör olsun.

12
0
yanıtYanıtla
ibo:

yeni moda doğur sokağa bırak

1
6
yanıtYanıtla
...:

annenin suçu ne kadın işteymiş kocası hapiste taş mı kemirsinler sahip çıkmayan kocanın ailesi Allah sabır versin kınamamak lazım çok zor bir acı

yanıt8
yanıt0
ARDA:

Helal olsun böyle yürekli amcalarda varmış. Allah rahmet etsin, ailesine sabırlar versin

7
0
yanıtYanıtla
Açlığın sonu:

Baba cezaevinde anne işte çocuk nerede? Sonuç geçim derdi yazık bu çocuğun nine dedeleri nerede sorsan insanız derler

3
3
yanıtYanıtla
Erhan:

Ana yok baba yok sahipsiz olan çocuğa oluyor işte

6
0
yanıtYanıtla
BRO:

O baba demez mi oğluma böyle mi sahip çıktınız diye!

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title