Haberler

3. köprü Avrupa Yakası Güzergahında İlk Asfalt Döküldü

Güncelleme:

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde, otoyol güzergahındaki asfalt çalışmalarına başlandı.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde, otoyol güzergahındaki asfalt çalışmalarına başlandı. Yolun Odayeri mevkiindeki 2 kilometrelik bölüme asfalt dökülerek, yol kullanıma hazır hale getirildi.

YOLUN 64. VE 66.KİLOMETRELERİ ARASINA ASFALT DÖKÜLDÜ

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ni yürüten inşaat firması ICA tarafındoan yapılan açıklamada, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, Kuzey Marmara Otoyolu güzergahında Avrupa Yakası'nda ilk kez asfalt dökülen otoyolun 2 kilometrelik bölümü kullanıma hazır hale getirildi. Altyapı işleri tamamlanan güzergahta 64. ve 66. kilometreleri arasında asfalt dökülme işlemi yapıldı denildi.

SARIYER-DEMİRCİKÖY ULAŞIM YOLU HİZMETE AÇILMIŞTI

Asfalt döküm işlemi sırasında 45 kişilik bir ekibin çalıştığını söyleyen Kuzey Marmara Otoyolu E-2 Kısım Sorumlusu ise bölgede yapımı süren viyadük 37'nin bitimi sonrası asfalt döküm işleminin sürdürülmesinin planlandığını belirtti. Bir süre önce, güzergah üzerinden geçen Sarıyer-Demirciköy ulaşım yolu asfaltlanarak hizmete açılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sarıyer Marmara Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

doğuMobil-ANDROID:

akp yi kıskananlar çatlasın ülke hizmet gördü.

7
2
yanıtYanıtla
ADANA YASİNMobil-ANDROID:

Allah Razı Olsun. Keşke bizim köyede bir şeyler yapsalar :((

7
1
yanıtYanıtla
by designerMobil-ANDROID:

Allah yaptıran ve bu projede emeği geçen herkesden razi olsun.dilerim inşallah bu köprüye karşı gelenlerin bu kopruden geçme şansı olmaz.onlar bunu ve buna benzer projeleri kullanmayı hak etmiyor...

8
0
yanıtYanıtla
VATANDASMobil-IOS:

ISSIZZIM IS BULAMIYORUM AC KALINCA KOPRUYU YADA ASVALTIMI YIYEYIM . ZATEN PARAM DA YOK ARABAMDA NASIL GECEYIM KARSIYA . YAP ISLET DEVRET BANA NE KARI VAR ORDA GISE MEMURU BILE ALMIYORLAR HERSEY OPTIK OKUYUCU. KESKE BU PARAYA ARABA FABRIKASI YAPILSAYDI NE GUZEL OLURDU

1
6
yanıtYanıtla
security managerMobil-ANDROID:

Hizmet için yapılana muhalefet olmak için köstek koymak ahmaklıktır.Hizmetin tarafı olmaz kamu yararına bakılır.Allah hizmet için yapan herkesten razı olsun.Görüşü ne olursa olsun.

5
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN HA:

YÜRÜ BE Bİ ZAMANLAR SECİMDEN ÖNCE TEMEL ATAR Bİ DAHA DÖNÜP BAKMAZLARDI . İŞ EHLİNİN ELİNDE SANIRIM

3
0
yanıtYanıtla
simonlara:

milyonlarca işsize iş sağlayan fabrikalar niye yok . . . . çünkü bir ülke başka türlü sömürge ülkesi nasıl olacak. . . . işsizliğie çare bulun bunun kime faydası var. petrol şirketlerinden araç üreticilerinden başka. . .

0
2
yanıtYanıtla
simonlara:

ÜRETİM TESİSİ YA ÇOK MUTLU OLDUKS. .

0
1
yanıtYanıtla
Merhaba Mobil-ANDROID:

Ya köprü inşaatında parası batanlar ne yapacak cemaat ayana 125 battı benim yikilsin çokta tin

0
1
yanıtYanıtla
Murat Mobil-ANDROID:

onlarda ar ve utanma diye birşey yok

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title