Haberler

    3 İmza Birden !

    Trabzonspor, G.Saray'ın da gündeminde olan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Akpro'yu gündemine aldı.

    Trabzonspor, G.Saray'ın da gündeminde olan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Akpro'yu gündemine aldı. Fransız gazeteleri de iddiayı doğrularken, Toulouse kulübünün bir yılı kalan oyuncu için yüksek rakam talep ettiği ifade edildi. 23 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'ın yaptığı teklifi daha önceden değerlendirmeye alan Toulouse yönetiminin Trabzonspor'un önerdiği iddia edilen 1.5 milyon euro'luk rakamı ise az bulduğu ifade edildi. Trabzonspor'un bu oyuncu için rakamı artırıp artırmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

    YENİDEN OTİGBA

    Transfer çalışmalarını tam gaz devam ettiren Trabzonspor'un bir süre önce gündemine gelen Heerenveen'de forma giyen Kenny Otigba için yeniden hamle yaptığı dile getiriliyor. Hollanda takımının altyapısından yetişen 23 yaşındaki stoperin bonservis bedeli 1 milyon euro. Nijerya doğumlu olmasına rağmen Macaristan Ümit Milli Takımı'nın formasını giyen Otigba, henüz A Milli Takım tercihini yapmadı. Otigba geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi'nde oynadığı 31 maçta 3 gol attı. Genç futbolcu, hızlı ve dikine oyun stili ile dikkat çekiyor.

    DURİCA İDDİASI

    Teknik direktör Ersun Yanal'ın savunmaya tecrübeli bir ismin alınması talimatının ardından harekete geçen yönetimin, Jan Durica'yu gündemine aldığı ileri sürüldü. Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Slovak stoper ile Yanal'ın Slovakya kampı sırasında görüştüğü belirtildi. Euro 2016'da da forma giyen deneyimli isim ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve her an resmi adımların atılabileceği belirtildi. Durica, Rusya'daki son sezonunda 20 maça çıkarken 1 kez ağları havalandırmıştı..

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title