Haberler

Sıcak Bölgede Operasyonlar Devam Ediyor! 509 Terörist Öldürüldü

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar çerçevesinde şu ana kadar 509 terörist öldürüldü.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 4, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde ise 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Silopi, Cizre ve Sur'da düzenlenen operasyonlarda öldürülen toplam terörist sayısının 509'a ulaştığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesi üzerinden önemli yurt içi olaylar konusunda bilgi verdi. Buna göre, Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda, 4 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 284'e ulaştığı operasyonda, iki adet el yapımı patlayıcı imha edildi, dört adet barikat kaldırıldı, üç adet hendek kapatıldı. Ayrıca, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, iki adet av tüfeği ile 121 adet fişeği ele geçirildi.

SİLOPİ'DE ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Şırnak Silopi'de devam eden operasyonda, beş adet Kaleşnikof piyade tüfeği, silahlara ait 14 şarjör ve 420 adet fişek, beş adet el bombası, dört adet bombaatar mühimmatı, bir adet av tüfeği, dört adet el yapımı patlayıcı maksadıyla hazırlanan tüp ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan muhtelif malzeme, bir adet telsiz, iki adet jeneratör ele geçirildi. Operasyonda bir adet el yapımı patlayıcı imha edildi.

SUR'DA 1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonda, 1 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 95'e ulaştığı bildirilen operasyonda, 9 barikat kaldırıldı, bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

DOĞUBAYAZIT'TA 1 TERÖRİST VE 3 İŞBİRLİKÇİ YAKALANDI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yürütülen operasyonda, bir bölücü terör örgütü mensubu terörist ile bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen üç iş birlikçi yakalanarak göz altına alındı. Operasyonda, iki adet makinalı tabanca, 5 bin 660 adet muhtelif cinste fişek, üç adet 500 gramlık C4 patlayıcı kalıbı, dört adet 1000 gramlık TNT patlayıcı kalıbı, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 1000 kilogram amonyum nitrat, 73 adet elektrikli fünye ve 27 adet tüp, çok sayıda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

HAKKARİ'DE YOLA DÖŞENEN BOMBA İMHA EDİLDİ

Hakkari Şemdinli'de, bölücü terör örgütü mensuplarınca karayoluna önceden döşendiği tespit edilen bir adet el yapımı patlayıcı imha edildi. Yine Şemdinli'de yapılan yol kontrolünde, bölücü terör örgütüne katılacağı değerlendirilen 5 işbirlikçi yakalanarak gözaltına alındı.

SURUÇ'TA 1 TERÖRİST YAKALANDI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı yollardan sınırı geçmeye çalışan bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Diyarbakır Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (56)

can:

Insallah orgut en kisa zamanda sehirlere inerde , anlarlar o zaman pkk him gucunu. Tc 6 general 10000 asker vs vs sadece mahallelerin cocuklariyla savasiyor pp

22
101
yanıtYanıtla
ATMA RECEP:

500 DEĞİLDE 50 KADAR ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR. BU SAYILAR TAMAMEN PALAVRA

33
84
yanıtYanıtla
Azertürkü:

Allah icin vurun, Peygamber icin vurun, Sehitler icin vurun!!

65
27
yanıtYanıtla
OY FISTANLIM FISTANLIMM HEYY:

MADEM BU HABER SITESI DURMADAN YALAN HABER VERIYOR NE I$INIZ VAR ARKADA$ BURADA GIDIN KENDI TERÖR SITELERINIZDE TAKILIN

77
6
yanıtYanıtla
GERÇEK NEDİR ???:

pkk bu kadar kayıp verseydi savaşmazdı ama akp sallıyor her zamankinden yok 24 saatte 200 ısıdlı öldürülmüş. 1 tane bile öldürmediler emin olun bunlar sallama hep propaganda amaçlı

18
56
yanıtYanıtla
yalanMobil-ANDROID:

Bavêje bavêje.

13
61
yanıtYanıtla
BATUHAN ÖZ:

çok iyi birde şehit sayısınıda yazarmısınız

26
47
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Kurban olayım size Vurun bu İmansız PKKye PKK tarafından öldürülen Bebeklerin intikamını alın

42
22
yanıtYanıtla
CCC:

BU GÜN ARKADAŞ ARADI SICAK BÖLGEDE SÖYLEDİĞİ AYNEN AKTARIYORUM. BU BARIŞ SÜRECİDE OYUNMUŞ AMA DEVLETE KIZIYORDUM BU OYUNA NASIL GELDİ DİYE AMA ŞU AN GÖRDÜĞÜM MANZARA TAM TERSİ DEVLET BUNLARI ŞEHİRE İNDİRMEK İÇİN YAPTIĞI BİR OYUN OLMUŞ. ŞİMDİ DELİKLERDE SIKIŞTILAR AYNI FARE GİBİ TANK VE KOBRALARDAN YAPILAN TOP ATIŞLARIYLA FARE GİBİ ÖLÜYORLAR. SUR DA 2000 ÜSTÜNDE TERÖRİST VARMIŞ PART YOLUYLA ARACILAR İLE BIRAKSINLAR GİDELİM DİYORLARMIŞ. AMA DEVLET KARARLI SIKIŞTILAR SONLARI YAKIN

49
10
yanıtYanıtla
11111111Mobil-ANDROID:

Yalanınız batsın 500 tane nerde gösterin

14
44
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title