Haberler

3 Bant'ın Başarılı Bilardocularına Ödül

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Paşa Bilardo Spor Salonu ortaklığında düzenlenen '3 Bant Bilardo Turnuvası'nda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Bilardo sporunun yaygınlaştırılması amacıyla 14-29 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılan ve 3'lü gruplarda 39 bilardocunun katıldığı turnuva birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.

Bilardo tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği turnuvada şampiyonluğu Mustafakemalpaşa Belediye Spor bilardocusu İsmail Ayva kazandı.

Turnuvanın 2.'si Kadir Durbak, 3.'sü Rıdvan Kaşıkçı ve 4.'sü Erol Kaya olurken, en centilmen sporcu ödülüne de Mehmet Balcı layık görüldü.

Dereceye giren sporculara plaketlerini takdim eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bilardonun Mustafakemalpaşa'da giderek ilgi gören bir spor olduğunu söylerken, çeşitli organizasyonlarla bu ilgiyi artıracaklarını dile getirerek, başarılı bilardocuları kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafakemalpaşa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title