Haberler

29 Eylül Dünya Kalp Günü

Küçükçekmece'de, "Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü" ve "Dragon Bot Yarışları" etkinliği düzünlenecek.

Küçükçekmece'de, 29 Eylül Dünya Kalp Günü dolayısıyla "Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü" ve "Dragon Bot Yarışları" etkinliği düzünlenecek.

Küçükçekmece Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Dünya Kalp Günü dolayısıyla Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu ile Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi işbirliğiyle çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bildirildi.

Açıklamada, etkinlikler kapsamında, 28 Eylül'de Küçükçekmece'de "Yüreğinize Sağlık Yürüyüşü" ve "Dragon Boat Yarışları"nın yapılacağı kaydedildi.

Etkinliklerle "İş Hayatında Zindelik", "Motivasyon ve Takım Ruhuna Yatırım", "Çalışanlar Arasında Dayanışma", "Yönetim İçi Kademeler Arasında Entegrasyon",  "Liderlik", "Spor Alışkanlığını Özendirerek Verimlilik ve Zindeliği Arttırma" ile "İş ve Spor Rekabetinin Entegrasyonu"nun amaçlandığı kaydedildi.

Açıklamada, bu kapsamda Küçükçekmece Gölü'nde, hastaneler, spor kulüpleri, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan bot takımlarının mücadele edeceği ifade edildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Sağlık Bakanlığı Türkiye Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title