Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Doğru

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şentürk, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 93. yıl dönümüne erişmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Kurtuluş Savaşı ve milli mücadele yıllarının ulusal tarihin, en zor fakat en önemli gurur tablolarından birisi olduğunu belirtti.

Emperyalistlerce yok edilmek istenen Türk milletinin, tüm işgallere ve yokluklara rağmen azim ve inancı ile milli mücadeleyi zaferle sonuçlandırarak Türkiye Cumhuriyeti'ni kurduğunu dile getiren Şentürk, hukukun üstünlüğüne, temel hak ve özgürlükle dayalı, halkın yönetimde söz sahibi olduğu cumhuriyet yönetimi ile dünya ülkeleri arasında saygın yerini aldığını ifade etti.

Şentürk, son dönemde toplumdaki farklılıkları birer sorun haline getirmeye çalışan karanlık güçlerin oyunlarıyla karşı karşıya kalındığına da işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bu oyunlara asla prim vermedik, vermeyeceğiz çünkü bizler farklılarımızı sorun olarak değil zenginlik olarak gören ve bu topraklarda filizlenen kardeşliğimizi sonsuza kadar yaşatmayı gaye edinen bir milletiz. Ancak el birliği ve gönül birliğiyle hareket edildiğinde dünyada söz sahibi güçlü bir Türkiye inşa edebileceğimizin farkındayız. Milli mücadele yıllarında kadını, erkeği, yaşlısı, genciyle düşmana karşı inancıyla mücadele veren milletimiz, 15 Temmuz gecesi de aynı ruhla vatanı, milleti, bayrağı, demokrasisi ve geleceği için meydanlara çıkmış ve başka milletlerin piyonu haline gelmiş bir avuç haine ve ülkemiz üzerinden nemalanmak isteyen güçlere karşı gerekli cevabı vermiştir. Millet olarak, tüm dinamiklerimizle yarının müreffeh Türkiyesi için çalışmaya, üretmeye devam edecek ve aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında ve yaşatılmasında emeği geçen bütün şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, Kırşehirli hemşerilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Kırşehir 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title