Haberler

28 Şubat'ın Bir Yasağı Daha Tarihe Karışıyor

Güncelleme:

Yeni Asya grubu, Kocatepe Bediüzzaman mevlidini, 14 yıl aradan sonra 19 Ekim Pazar günü tekrar okutacak.

28 Şubat sürecinin bir yasağı daha tarihe karışıyor. Yeni Asya grubu, ilkini 28 Ekim 1990'da okuttuğu ve 2001'den bu yana izin verilmeyen Kocatepe Bediüzzaman mevlidini, 14 yıl aradan sonra 19 Ekim Pazar günü tekrar okutacak.

Yeni Asya grubundan yapılan açıklamada 19 Ekim tarihinin ilgili kurumlarla görüşmeler sonrası belirlendiği, etkinliğin 24 sene önce gerçekleşen ilk mevlidde olduğu gibi, hattâ onu da geride bırakan yoğun bir katılımla Kocatepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

"BİR KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA TABLOSU DAHA ÇİZELİM"

Açıklamada, "1990-2000 yılları arasında yapılan mevlidlere katılmış olanlar, her birinin ne kadar coşkulu ve manidar buluşma ve kucaklaşmalara vesile olduğunu çok iyi hatırlarlar. 28 Şubat zihniyetinin 13 yıldan beri hukuksuz ve keyfî bir uygulama ile geçit vermediği bu heyecan verici organizasyonu tekrar hayata geçirirken, 2000 sonrasında hizmet kervanına katılan yeni kuşaklarla birlikte Türkiye'nin dört bir köşesinden ve yurt dışından katılacak on binlerin bir araya gelmesiyle, hep beraber, tüm dünyaya örnek teşkil edecek yeni bir kardeşlik ve dayanışma tablosu daha çizelim" çağrısı yapıldı.

Kaynak: ANKA / Güncel

28 Şubat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

muhammet sait akıncı:

her fırsatta iktidarı kötüleyen secimde ekmelettini destekleyen yeni asya grubunu Allah islah ettin

2
7
yanıtYanıtla
RİSALE:

Milliyet islamı istiyor. Artık tek kurtuluşun islamolduğu bizim insanlarımız anlıyorlar. Çokşükür yarabbi. BEDİÜZZAMAN Risaley-i Nurda diyor ki;AVRUPA İSLAMA GEBEDİR

3
1
yanıtYanıtla
Hayri:

cagin kac yil gerisinde oldugumuzun isareti bunlar. . . . Avrupa islama felan gebe degil adamlar burda islami istemiyor

yanıt0
yanıt0
ferit:

müslüman uyanık olmalı mevlide izin vermekle göya sizin yanınızdayız diyorlar risalelerin adını duyduğunda bunların bazılarının tüyleri diken diken oluyor çünkü korkuyorlar insanların hakikatleri öğrenmesini istemiyorlar

0
0
yanıtYanıtla
sonsuz ışık:

bediuzzaman çagın dehası insanlıgın kurtuluşu için ilahı bir fırsat ışıgıdır. tüm ortadogu ve asya halkları onun şahsında yüzlerce evliya ve enbiyaların kadim sonsuz hak dostlugunu yeniden tanıma şansına kavuşmuştur. fakat halkarın bu sonsuz deger arzeden yüce şahsiyetlere layık oldukları itibarı gösterememişlerdir. zira bu şahsiyetler tüm etnik mezhepsel siyasal çatışmaların yegane birleştirici gücü ve ilacıdır-zira bu yüce şahsiyetleri sahiplendigini zannedenlerde istismar çukuruna düşmüş itibarlarına gölge düşürmüşlerdir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title