Haberler

28. Ahilik Haftası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tören alanından görüntüler- Battalgazi Belediyesi Mehter Takımından görüntüler- Palandöken'in konuşması- "Yılın Ahisi" seçilen Hacı Ali Çalışkan'a Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından plaket verilmesi- Esnaflara onur ödülü verilmesinden görüntüler- Şed Kuşatma geleneğinin canlandırılmasından ve vatandaşlara Ahilik pilavı ikramı yapılmasından görüntüler- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Palandöken'in törenin ardından esnafı ziyaretlerinden görüntüler 28. Ahilik Haftası- TESK Başkanı Palandöken: "Bu ülkede huzur, birlik beraberlik olduğu zaman, kardeş kardeşi sevdiği zaman, hile-i şeriyyeyi bir tarafa bıraktığı zaman, bu ülkenin kanatlanıp uçması için hep birlikte çalışacağız" Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, "Bu ülkede huzur, birlik beraberlik olduğu zaman, kardeş kardeşi sevdiği zaman, hile-i şeriyyeyi bir tarafa bıraktığı zaman, bu ülkenin kanatlanıp uçması için hep birlikte çalışacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Tören alanından görüntüler- Battalgazi Belediyesi Mehter Takımından görüntüler- Palandöken'in konuşması- "Yılın Ahisi" seçilen Hacı Ali Çalışkan'a Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından plaket verilmesi- Esnaflara onur ödülü verilmesinden görüntüler- Şed Kuşatma geleneğinin canlandırılmasından ve vatandaşlara Ahilik pilavı ikramı yapılmasından görüntüler- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Palandöken'in törenin ardından esnafı ziyaretlerinden görüntüler 28. Ahilik Haftası- TESK Başkanı Palandöken: "Bu ülkede huzur, birlik beraberlik olduğu zaman, kardeş kardeşi sevdiği zaman, hile-i şeriyyeyi bir tarafa bıraktığı zaman, bu ülkenin kanatlanıp uçması için hep birlikte çalışacağız" Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, "Bu ülkede huzur, birlik beraberlik olduğu zaman, kardeş kardeşi sevdiği zaman, hile-i şeriyyeyi bir tarafa bıraktığı zaman, bu ülkenin kanatlanıp uçması için hep birlikte çalışacağız" dedi.28. Ahilik Haftası dolayısıyla Yeni Cami avlusunda tören düzenlendi. Törende konuşan Palandöken, Ahilik Haftası'nın 81 ilde kutlanacağını anımsatarak, hak için, huzur için, Türkiye'nin daha müreffeh olması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı.Ülkenin kalkınması ve bu kardeş kanının durması için herkesin elinden gelen her şeyi yapması gerektiğini ifade eden Palandöken, şunları söyledi: "Ben bir Malatyalı olarak Türkiye'deki bu tür meselelere belki en çok kafasını yoran insanlardanım. Bu ülkede kan aktığı zaman ki bu ülkedeki güvenliğin en son noktalara indiği zaman, kahvehanelerin kapandığı, ticarethanelerin, toplu alışveriş merkezlerinin tehlike arz ettiği zaman, esnafın iş yapamamasına değil bu ülkede kem gözün olduğuna, işte bu kem gözün ülkemize nelere mal olduğuna, kardeş kanının aktığına yandım. Yoksa böyle kazanamadık, diğer türlü kazanacağız ama inşallah ki bu ülkede huzur güven olduğu süre içerisinde de hep birlikte kazanacağız."Türkiye'nin birlik ve beraberliğine dikkat çeken Palandöken, "Yaşlısı, genci eğer bu ülkede huzur olduğu zaman, birlik beraberlik olduğu zaman, kardeş kardeşi sevdiği zaman, hile-i şeriyyeyi bir tarafa bıraktığı zaman bu ülkenin kanatlanıp uçması için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu. AK Parti Malatya milletvekili ve milletvekili adayı Mustafa Şahin de huzur kenti Malatya'ya terörün bulaşmadığını ve bunda esnafın çok büyük katkısı olduğunu kaydetti.Konuşmaların ardından "Yılın Ahisi" seçilen Hacı Ali Çalışkan'a Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından plaket verildi.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Bendevi Palandöken'in de Malatyalı iki esnafa onur ödülü verdiği törende, Şed Kuşatma geleneği canlandırıldı ve vatandaşlara Ahilik pilavı ikramı yapıldı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve Palandöken, törenin ardından esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Bendevi Palandöken Ahilik Haftası Malatya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title