Haberler

'27. Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kitap Fuarından Görüntüler- Stant Görüntüleri- En İyi Yayınevine Teşekkür Belgesi Verilmesi- En İyi Stant Sahiplerine Teşekkür Belgesi Verilmesi "27. Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı" sona erdi Bosna Hersek'te bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kitap Fuarından Görüntüler- Stant Görüntüleri- En İyi Yayınevine Teşekkür Belgesi Verilmesi- En İyi Stant Sahiplerine Teşekkür Belgesi Verilmesi "27. Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı" sona erdi Bosna Hersek'te bu yıl 27'ncisi düzenlenen Uluslararası Saraybosna Kitap Fuarı sona erdi.Saraybosna'daki Skenderiya Kültür ve Spor Merkezi'nde 150'den fazla yayınevinin katılımıyla düzenlenen ve Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin de desteklediği fuarı 50 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bildirildi.22-27 Nisan tarihleri arasında ziyarete açık kalan kitap fuarının sona ermesi dolayısıyla düzenlenen ödül töreninde, "en iyi yayınevi" ve "en iyi stant" sahiplerine teşekkür belgesi takdim edildi.Fuarın organizatörlerinden Şahinpaşiç Yayınevi Müdürü Aydin Şahinpaşiç, bu yıl fuarı 50 binin üzerinde ziyaretçinin gezdiğini belirterek, ziyaretçilerin fuarın organizasyonundan memnun kaldıklarını ifade etti.Üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli ders kitapları, çocuk kitapları, farklı alanlardaki mesleki yayınlar ve çeşitli dünya klasiklerinin yer aldığı fuara Türkiye'den de Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneciler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü'nden yetkililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Saraybosna Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title