Haberler

27. Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin Şampiyonu Sermest Bulut Oldu

Güncelleme:

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bu yıl 27.'si düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlığı, Sermest Bulut kazandı.

Alaplı ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Yağlı Pehlivan Güreşleri"nde başpehlivanlığı, finalde Faruk Akkoyunlu'yu mağlup eden Sermest Bulut kazandı.

Alaplı Spor Sahası'ndaki güreşlere, 10 boyda 350 sporcu katıldı.

Kırkpınar başpehlivanlarından Fatih Atlı, yarı finalde Bulut'a yenildi. Finalde de Akkoyunlu'yu mağlup eden Bulut, başpehlivan oldu.

Ayak boyu güreşinde yarı finalinde rakibini yenen Ferdi İnce, diğer yarı final müsabakasını da cep telefonuyla kameraya kaydetti. Finale kalan Mert Aydın'ı görüntülerden izleyerek analiz eden İnce, müsabakayı kazanıp ayak boyda birinciliğe ulaştı.

Kategorilerinde şampiyonluğu kazananlara madalya ve çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte, iş adamı Burhan Alper, 50 bin lirayla güreş ağası oldu.

Bulut, etkinlik sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, başpehlivanlığı elde etmekten mutlu olduğunu söyledi.

Atlı'yı kurallar çerçevesinde yendiğini dile getiren Bulut, "Güreşlerde 'yasak oyunlar' diye bilinen oyunlar vardır. Fatih de öyle bir oyun yaptığımı iddia etti ama kurallar çerçevesinde oyun yaptığıma inanıyorum. Hakem heyeti de bunun geçerliliğini söyledi. Galip geldim, mutluyum" diye konuştu.

2-Güreşçi sakatlık

3- Cep telefonu ile rakibini çeken güreşçi

4-Başpehlivanlar er meydanı

5- Güreş ağası seyircileri selamlama

6-Fatih Atlı hakemlere itiraz

7-Final güreşi

8-Sermest Bulut başpehlivan

9- Madalya töreni

10- Sermest Bulut rokortaj

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Atlı Kırkpınar Alaplı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title