Haberler

Beşiktaş Skenderbeu maç özeti (BJK UEFA maç özeti)

Beşiktaş Skenderbeu maç özeti 26 Kasım Perşembe. Beşiktaş Skenderbeu maç özeti ve UEFA kupası maç özeti görüntüleri. BJK Skenderbeu ve UEFA kupasında gecenin maçlarından geniş özet görüntüler haberler.com adresinde.

Beşiktaş Skenderbeu Korçe maç özeti. Beşiktaş Skenderbeu Korçe maçı geniş özet.  Beşiktaş UEFA maç özeti ve UEFA kupasında 26 Kasım Perşembe akşamı oynanan karşılaşmalardan maç özeti görüntüler. UEFA kupası maç özetleri ve BJK  Skenderbeu Korçe mücadelesinin tüm detayları haberler.com adresinde. 

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU KORÇE MAÇ ÖZETİ

Beşiktaş Skenderbeu Korçe mücadelesi öncesinde  UEFA kupası H grubunda temsilcimiz Beşiktaş 6 puan ile 2. sırada yer alırken  Skenderbeu 3 puan ile son sırada yer alıyordu. Grupta son maçlara yaklaşılırken Beşiktaş Skenderbeu karşısında 3 puan alarak gruptan çıkma şansını artırmanın hesaplarını yaparak sahaya çıktı. Lokomotiv Moskova'nın lider olduğu grupta Sporting Lizbon ve Beşiktaş gruptan çıkma mücadelesi veren diğer takımlar olarak öne çıkıyor. Beşiktaş grupta sonuncu sırada yer alan Arnavutluk tesmsilcisini yenerek puanını 9 a yükseltmek isterken Arnavut takımı İstanbul'dan alacağı sürpriz bir galibiyet ile gruptan çıkma ümitlerini zayıfta olsa son haftaya taşımanın hesaplarını yaparak sahaya çıktı. 

Beşiktaş Skenderbeu Korçe maç özetini izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayınız. Temsilcimiz ile S.Korçe ile daha önce oynanan mücadele heyecanlı pozisyonlara sahne olmuştu. 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title