Haberler

24 Temmuz Basın Bayramı

Muğla Valisi Esengül Civelek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Civelek, mesajında, kamuoyunun haber alma ihtiyacını karşılamak için fedakarca çalışan basın mensuplarının, Türk basınında sansürün kaldırılışının 109'uncu yıl dönümü ile 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Toplumların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesinde basının önemli olduğunu belirten Civelek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Basının, doğru ve tarafsız haber yapma ilkesini benimseyerek vatandaşların bilgilendirilmesi, aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, devletle vatandaş arasında iletişimin sağlanması konusunda çok önemli kamu görevi vardır. Bu görevi, yazılı, görsel ve işitsel medya araçlarıyla yerine getirerek var gücüyle çalışan tüm basın mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle gece gündüz demeden toplumu bilgilendirmek için çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim."

Kaynak: AA / Güncel

Esengül Civelek Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title