Haberler

24 Saat Beklediği 10'uncu Kat Penceresinden Atladı

Güncelleme:

Antalya'da intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin penceresine çıkan genç, 24 saat sonra atladı ve hayatını kaybetti.

Antalya'da kendisini hastaneye götürmek isteyen doktor babasını güvenlik görevlileriyle karşısında görünce, intihar edeceği tehdidiyle dün saat 11.00 sıralarında 10'uncu kattaki evlerinin pencere boşluğuna çıkan 18 yaşındaki Cahit K., 24 saat sonra kendini boşluğa bıraktı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç, hastaneye kaldırıldı. 18 yaşındaki Cahit Karaarslan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

BABA DOKTORA GÖTÜRMEK İSTEDİ

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki Barış Sitesi'nde başladı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen ve bu yıl Antalya Anadolu Lisesi'ni başarıyla bitiren Cahit K.'yı doktora götürmek isteyen baba Taner K., doktor olarak görev yaptığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin özel güvenlik görevlileriyle eve geldi.

EVİN PENCERESİNE ÇIKIP İNTİHARA KALKIŞTI

Karşısında babası ve özel güvenlik görevlilerini gören Cahit K., 10'ncu kattaki evinin penceresine çıkarak intihar edeceği tehdidinde bulundu. Babası ve yanındakilerin evden çıkmasını isteyen Cahit K., komşuları tarafından da ikna edilemeyince polise haber verildi. Polisin yanı sıra olay yerine itfaiye ve AKUT görevlileri de çağrıldı. İitfaiye aşağıda önlem aldı.

KİMSE İKNA EDEMEDİ

Gün içerisinde psikologlar Cahit K. ile konuşsa da iknada başarılı olamadı. Bir sağlık ocağında doktor olan anne Lale K.'nin su teklifini kabul edip çok az su içen Cahit K., dün saat 22.30 sıralarında anne ve babasının evden çıkması halinde pencereden ineceğini söyledi. Gencin anne ve babası evden ayrılmasına rağmen Cahit K. pencereden inmeyip bekleyişini sürdürdü. Cahit K. bu bekleyiş sırasında bir ara kız kardeşi Ece K. ile de 15 dakika kadar görüştü. Ancak kardeşinin ikna çabaları da yeterli olmadı.

SADECE SU İÇTİ

Cahit K., saat 06.00 sıralarında ise havanın soğuması üzerine babasının verdiği hırkayı alıp giydi. Cahit K., suyun dışında yiyecek kabul etmedi.

24 SAAT SONUNDA BOŞLUĞA ATLADI

Pencere boşluğundaki bekleyişi 24 saati bulan Cahit K., saat 11.05 sıralarında kendisini izleyenlerin dehşet dolu bakışları altında kendini boşluğa bıraktı. İtfaiyenin hava yastağı açmasına rağmen, 10'uncu kattan yere çakılan Cahit K.'ya, olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Ambulansa alınan Cahit K., yakındaki özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırıldı.18 yaşındaki Cahit Karaarslan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

12 katlı binanın 10'uncu katındaki evlerinin penceresinden atlayıp yere çakılan Cahit Karaarslan, olay yerindeki müdahalenin ardından kaldırıldığı Özel Yaşam Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (31)

dnz:

Devlet iflas etmiş, çok yazık. . Saatlerdir camın önünde intehar etmek için bekleyen genç için hiçbirşey yapılamıyor. . Sanki burası Afrikanın balta girmemiş bölgesi. . Yazık sana güzel ülkem yazıkkkk. . Gencecik insanların canına kıyarken sadece seyrediyorsun, sokakta katiller kadınları kaçırmaya çalışıyor, izin veriyorsun, sonra o kadın öldürülüyor, fazla bişey yapmıyorsun. . Tersine tv kanallarına çıkan katilleri evlendirmeye çalışıyorsun. . Çok üzgünüm. Keşke bu genci tanısaydım, onu kurtarabilseydim. Allah günahlarını bağışlasın. .

43
10
yanıtYanıtla
savas44:

24 SAAT BOYUNCA İFTAİYE VE ÇADIRLARI NE . . . YEMİŞ ACABA ?

41
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

yazık, yazık, çok yazık. bir fidan kök salamadan kırıldı gitti dünya yüzünden. kendisine allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum.

37
0
yanıtYanıtla
Allah kimsenin başına vermesin:

Allah kimsenin başına vermesin

37
0
yanıtYanıtla
Köyümüzün Muhtari Ol:

Hayvan Aleminde yok böyle Cahillik!

8
26
yanıtYanıtla
asdas:

asıl cahil onu o duruma sokanlardır

yanıt0
yanıt0
ASL:

Yazık oradakiler sadece çocuğun ölmesini beklemişler. 24 saat boyunca nasıl tedbir alınmaz aklım almıyor!

29
3
yanıtYanıtla
Gerçekler diken:

Önlem dedikleri hava yastığımıymış? Yeni Türkiye bumu? Çok rezil oluyoruz, bu hallerimizle. Elin Avrupalısı teröristi ikna ediyor; psikologlarla. Önlem olarak 9 ile çatı katı arası file çekilip kapatılabilirdi. İnsan canı bu ülkede hala bedava.

27
2
yanıtYanıtla
HUZUR İSLAMDA:

NE HUZUR NE BEREKET KALDI ANA BABA SAYGI KALDI NE

5
21
yanıtYanıtla
Can:

Eger polis itfaiye ve diger brimler 24 saat icinde o genci orada almayi basaramiyorlarsa oradaki en üst düzey yetkililer o görevi biraksin. Buna benzer bir olay bir kac yil önce bizim orda Warsovada oldu. adamlar bir alt kata germe aglar kurmaya basladilar atlarim atlayamazsin derken psikologla falan filan ani bir hareketle adami kavrayip aldilar. Gitsinler bizimkiler onlarda ders alsinlar Cagin gerisinde kalan cag atlayan Türkiye

19
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title