Haberler

24 Kasım Öğretmenler Günü

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri kutlama mesajı yayımladı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yer alan mesajda, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928'de 'Başöğretmen' sıfatını alması vesilesiyle kutlanmaya başlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, ülkemizin her yerinde daha önce görev yapmış ve halen fedakarca görevlerini yapmakta olan, ulusumuzun geleceğinin teminatı olan gençlerimizi hayata hazırlayan tüm öğretmenlerimize bir kez daha gönülden teşekkür ediyor ve bu anlamlı günü içtenlikle kutluyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün mesajında da "Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için emek veren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu, çağdaş eğitimin mimarı Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz" denildi.

Beşiktaş Kulübü adına başkan Fikret Orman kutlama mesajı yayımladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajında Orman, şunları kaydetti:

"Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e 'Başöğretmen' unvanı verilişinin 86'ncı yıldönümü ve bugünün Öğretmenler Günü olarak kutlanmasının 33'üncü yılı. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı büyük zahmetlerle yetiştiren tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunar, Öğretmenler Günü'nü kutlarım. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu konu şüphesiz eğitimdir. Değerli öğretmenlerimizin fedakarlıklarıyla yetişen gençler, ülkemizin ve milletimizin teminatıdır. Tüm öğretmenlerimize bu kutsal görevlerinde başarılar dilerim." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Fikret Orman Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title