Haberler

9 Yaşındaki Çocuğu Rehin Alarak Yaralayan Emre T. Polis Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:

İstanbul'da 9 yaşındaki bir çocuğu rehin aldıktan sonra polis tarafından vurulan genç hayatını kaybetti. Ameliyata alınan küçük çocuğun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul Kartal'da 23 yaşındaki Emre T. adlı genç, 9 yaşındaki bir erkek çocuğunu boş bir arazide bıçakla rehin alarak, Liman Sokak'taki evine götürdü. Saat 19.00 sıralarında Kartal Yunus Mahallesi Algül sokakta meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olan Emre T.'nin (22) yaklaşık 4 saat süren rehine krizi özel harekat polisinin düzenlediği operasyonu ile sona erdi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNCE VURULDU

Olayın ihabarının ardından olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı müzakere masasında görev yapan uzman polisler, Emre T'yi ikna etmeye çalıştı. Rehin alınan çocuğun ailesi de apartmanın önünde müzakerelerin sonuçlanmasını bekledi. Uyuşturucu ve yaralama suçundan sabıkası olduğu öğrenilen Emre T., özel hareket polisleri tarafından vurularak etkisi hale getirildi.



22 yaşındaki Emre T. küçük çocuğu boş bir arazide rehin aldıktan sonra evine götürdü.

REHİN ÇOCUĞUN YAKINLARI SALDIRDI

Yaralı saldırganın hastaneye kaldırılması sırasında ise olaylar çıktı. Rehin alınan çocuğun yakınları, hastaneye götürülen yaralı Emre T.'ye saldırdı. Polis ise havaya ateş ederek, kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

EMRE T. HAYATINI KAYBETTİ

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan zanlının yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Rehin alınan çocuğun ise aldığı ufak bir bıçak yarası nedeniyle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındığı, ameliyat sonrası durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Kartal 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (120)

Fikret şenMobil-IOS:

Taviz yok vur öldür amerikan polisi gibi taviz tavizi getirir

66
0
yanıtYanıtla
Cch:

Polis sadece gelir hazır adamı vurur ancak çok vurmaya biliyorsa doğuda terör vurmaya gitmezler ama

3
62
yanıtYanıtla
YERLİ:

sen nasıl bir mahluksun!! birader. . . senin çocuğunun boynuna bıçağı bir psikopat dayasa?? sen ne yapılmasını dilerdin? he akıl yoksunu lejyon?? doğuya gelince doğuda işlem tam gaz devam ediyor sen meraklıysan polisimizin becerisini görmeyi git doğuya sanada cartayı çeksinler?? tipsiz tipsiz ölü fotoğrafların piyasada yayınlanır. .

yanıt5
yanıt0
abdulhamıthan:

boyle hastalıklı ruhları, ılerde hem devlete hem mıllete faydası olmayacağı aşıkar olanları temızleyeceksın, bu kadar demokrası bu memlekete fazla

58
2
yanıtYanıtla
AR,,,,,,,:

BIRAKSAYDINIZ REHİN ALINAN ÇOCÜĞÜN AİLESİNE EN DOĞAL HAKLARIYDI

57
3
yanıtYanıtla
Mühendis:

TC. POLİSİ ELİNİZE SAĞLIK SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ . . .

49
3
yanıtYanıtla
ref:

Böylee rehine gibi durumlarda direk kafasından öldğüürücü darbe ile vurulur ki rehin aldığı kişiye giderayak zzarar vermesin diye bizde eline koluna ayağına sıkarlar cok tuaf değilmi :)

45
1
yanıtYanıtla
onr:

Tebrik ederim vurma emrini vereni ve vuranı daha sert olunmalı suçlulara katillere

40
3
yanıtYanıtla
Ötüken:

Ohal ilan edilsin , darbe olsun artık .Bu bereciksiz siyasiler daha fazla ülkeyi uçuruma taşımadan Asker görevi devir almalı artık.

12
29
yanıtYanıtla
dersimleeMobil-ANDROID:

cok guzel allah cc razi olan sikandan

40
1
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title