Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bağcılar Belediyesinin, "Başkan'la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk" adlı resimli çizgi kitabı okuyan 23 öğrenci, helikopterle İstanbul turu yaptı.

Bağcılar Belediyesinin, "Başkan'la Süper Gezi-Keşfe Yolculuk" adlı resimli çizgi kitabı okuyan 23 öğrenci, helikopterle İstanbul turu yaptı.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 23 öğrencinin, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopterle İstanbul turu yaptığı belirtildi.

Bağcılar'daki 100 bin öğrenciye bir ay önce ilçeyi tanıtan "Başkan'la Süper Gezi- Keşfe Yolculuk" adlı kitabın dağıtıldığı ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bağcılar Belediyesinin hazırladığı gezi kitabını okuyan öğrenciler arasında, noter huzurunda çekiliş yapıldı. Çekiliş sonrasında kitabı okuyan öğrenciler arasından 23 şanslı isim belirlendi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Mahmutbey Stadı'nda helikoptere binen çocuklar, İstanbul'u gökyüzünden izleme imkanı buldu. Başkan Çağırıcı, gezi sırasında öğrencilere rehberlik yaparak gezilen yerlerle ilgili bilgi verdi."

Açıklamada, öğrencilerin ilçelerini gökyüzünden daha iyi görme imkanı bulduğu ve İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini havadan görme şansı elde ettikleri için heyecanlandıklarını ifade ettiği kaydedildi.

Başkan Çağırıcı da açıklamasında, dünyadaki tek çocuk bayramının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu vurguladı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Çağırıcı, şunları kaydetti:

"Her yıl başarılı öğrencilerimizi farklı projelerle ödüllendiriyoruz. Bu projede de çocuklarımızın ilçemizi daha iyi tanıması ve bilgi sahibi olması amacıyla 'Başkan'la Süper Gezi Keşfe Yolculuk' adlı resimli çizgi kitabı hazırladık. Bu kitabı okuyan öğrencilerimiz arasında yapılan çekilişle şanslı 23 çocuğumuza helikopterle İstanbul semalarında gezme imkanı sunduk."

Kaynak: AA / Güncel

Bağcılar 23 Nisan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title