Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenden detaylar- İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı- İlkokul öğrencilerinin Vali Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Galip Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Bardakcı'ya çiçek takdim etmesi- İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'nın konuşması- Çocukların gösterilerinden detaylar - İzmir'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende 500 öğrenci renkli gösteriler sundu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenden detaylar- İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı- İlkokul öğrencilerinin Vali Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Galip Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Bardakcı'ya çiçek takdim etmesi- İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'nın konuşması- Çocukların gösterilerinden detaylar - İzmir'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende 500 öğrenci renkli gösteriler sundu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.Tören programı İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı'nın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.Çelenk sunma programına İzmir millletvekilleri, rektörler ve siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.Ardından kutlama programına geçildi. İlkokul öğrencileri Vali Mustafa Toprak, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Galip Mendi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Bardakcı'ya çiçek takdim etti. Törende yaptığı konuşmada TBMM'nin açılış sürecini anlatan Bardakcı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuk sevgisini vurguladı. Bardakcı, yarının büyükleri çocukların Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu zor şartları unutmaması gerektiğini ifade ederek, gelişmiş bir ülke olmak için bilimin ve fenin yol gösterici kabul edilmesi gerektiğini söyledi.Misak-ı Milli Ortaokulu öğrencileri Fulya Tonga "Ben 23 Nisan'ım", Can Sezer de "Hürriyet Bayramımız" adlı şiirleri okudu.Şiirlerin ardından 500 öğrencinin görev aldığı gösteriler sunuldu. İzmirliler renkli gösterileri ilgiyle izledi.Hava sıcaklığının 9 derece ölçüldüğü tören sırasında bazı öğrencilerin üşüdüğü görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Vefa Bardakcı 23 Nisan İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title