Haberler

23 Nisan Şenlikleri Eğlendirirken Öğretiyor

Güncelleme:

Afişler sağlıklı yaşam bilincini aşılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Eğitim ve Eğlence Fuarı'na "Spor ve Sağlıklı Yaşam" aktiviteleri damgasını vurdu. Alanın her bir tarafına yerleştirilen afişler ise çocuklara sağlıklı yaşam bilincini kazandırıyor.

SPORCU KAYDI YAPILIYOR

Bu yılki ana teması "Spor ve Sağlıklı Yaşam' olan 23 Nisan şenliklerinde çocuklar gönüllerince eğlenirken pek çok aktiviteye de katılma şansı buluyor. Spor branşları hakkında bilgi alan çocuklar kendileri için en uygun spor dalını öğrenme imkanına sahip oluyor. 28 branşta sporcu yetiştiren Kağıtspor tanıtım standında sporcu kaydı da yapılıyor.

KAHVALTI YAPMADAN OKULA GİTME

Fuar alanında aktivitelerin yanı sıra çocuklara sağlıklı yaşam ve spor hakkında bilgilendirme yapılıyor. Sorumluluk projesi kapsamında alana dikkat çeken afişler yerleştirildi. Büyükşehir, "Her gün 1 saat spor yap, Yemeklerini yavaş ye, abur cuburdan uzak dur, Kahvaltı yapmadan okula gitme" gibi afişlerle çocukları sağlıklı beslenmeye çağırıyor. Çocuklara günde 2 saatten fazla televizyon ve bilgisayar karşısında vakit geçirmek yerine spor yapmaları öneriliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title