Haberler

23 Nisan Fatih'te Coşkuyla Kutlandı

- 23 Nisan Fatih'te coşkuyla kutlandıİSTANBUL - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan binlerce çocuk, kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

- 23 Nisan Fatih'te coşkuyla kutlandı

İSTANBUL - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'ne katılan binlerce çocuk, kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün yaşadı.

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Geleneksel Bilgi Evleri Çocuk Şenliği düzenlendi. 4 Bin metrekare alana sahip Fındıkzade Çukurbostan Parkı'nda bir araya gelen binlerce çocuk, kendileri için kurulan alanlarda çeşitli oyunlar oynanıp gönüllerince eğlendi. Etkinlik alanına katılarak çocukların sevincine ortak olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla sık sık fotoğraf çekilen Başkan Demir, "Çocukların, hem çocukluklarını yaşadıkları hem de Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını da yaşayabilecekleri önemli bir yer. Tüm gün boyu eğleniyorlar. Bundan memnuniyet duyuyoruz. Cumhuriyet'in kurucu lideri Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz" dedi.

Başkan Demir sahnede yaptığı açıklamada ise Bilgi Evleri çocuklarının bu akşam ilk konserlerini vereceklerini kaydetti. Başkan Demir şöyle konuştu; "Muasır medeniyet seviyesinin ötesine ve gelişmiş ülkelerinin çocuklarının hedeflediği en ileri düzeyden daha ileri gidebilmek için çocuklarımıza her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonraki hedefimiz dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki çocuklarla rekabet edecek yeni gençler oluşturulmasıdır."

Etkinliğe katılan çocuklarda bayramlarını kutladıklarını kaydettiler. Doyasıya eğlendiklerini kaydeden çocuklar; Uçan Bisiklet, Çocuk Sumo, Tırmanma Piramidi, Trambolin, Super Jumper, Dolphin Rodeo, Balance Dengede, Papuç Kaydırak, Meyve Ağacı Zıp Zıp, gibi birçok oyuncaklarla hem baharın hem şenliğin keyfini çıkardı.

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri, şenlik alanına kurulacak sahnede gün boyu halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Ayrıca Fatih Belediyesi sanat akademisi öğrencileri de katılımcılara mini bir konser verdi.

Heyecanlı yarışmalar, tiyatro oyunları ve minik konserlerle renklenen şenlikte çocuklara, dondurma, pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi.

(YM- ÖY-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir Bilgi Evleri 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title