Haberler

    23 Nisan Çocuk Koşusu Havadan Görüntülendi

    Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hasköy Sahil’de çocuk koşusu düzenledi.

    Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hasköy Sahil'de çocuk koşusu düzenledi. Yüzlerce çocuğun katılımıyla renkli görüntülere sahne olan koşu havadan görüntülendi.

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Hasköy Sahilinde çocuk koşusu düzenledi. Koşuya katılan yüzlerce çocuk kıyasıya mücadele ederken büyükler de bol bol fotoğraf çekti. Çocukların 23 Nisan koşusunun startını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan verirken start anı ve çocukların mücadelesi havadan görüntülendi. Yüzlerce çocuğun coşku dolu anlar yaşadığı ve doyasıya eğlendiği etkinlikte konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "Geleceğimiz çocuklarımız ve onların başarıları o yüzden bunu onlara hissettirmek lazım. Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.

    "Çocuklar bizim geleceğimiz" 23 Nisan etkinliklerine kızı Neva ile birlikte katıldığını söyleyen Demircan, "Beyoğlu Belediyesi olarak semt konaklarımızda, anaokularımızda bu haftayı etkin bir şekilde kutlamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz çocuklarımız ve onların başarıları madem, bunu onlara hissettirmek lazım. Cumhuriyetimizin kurucuları çocuklara böyle önemli bir bayramı armağan etmişler. Beyoğlu Belediyesi olarak mantığımız bunu resmi bir kutlama olmaktan çıkartıp çocukların coşacağı, coşku içinde bunu hissedeceği önemli olduklarını hissedeceği ve geleceğe yönelik mesajlarımızı onlara verebileceğimiz bir hafta ve etkinlik haline çevirmek. Bugün bu münasebetle bir koşuda tertipledik. Hasköy sahilde güzel de bir eğlencemiz var. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

    Koşunun ardından Beyoğlu Belediyesi Hasköy Etkinlik Alanında toplanan çocuklar, kendileri için kurulacak oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Programda ayrıca Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında eğitim alan çocuklar sahne performansı sergiledi.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İhlas Haber Ajansı Beyoğlu Belediyesi 23 Nisan Hasköy Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title