Haberler

BJK Stum Graz maç özeti (Beşiktaş hazırlık maçı özeti)

22 Temmuz Çarşamba Beşiktaş Stum Graz hazırlık maçı özeti. Beşiktaş Stum Graz maç özeti ve golleri. Beşiktaş ilk hazırlık maçını Stum Graz ile oynadı. Mücadelenin özeti ve golleri haberler.com'da.

BJK hazırlık maçı özeti. 22 Temmuz Çarşamba Beşiktaş Stum Graz hazılık maçı özeti. Beşiktaş Stum Graz maç özeti ve golleri... Quaresma transferi ile sessizliğini bozan Beşiktaş taraftarı önüne çıktı. Avusturya ekibi ile oynadığı hazırlık maçı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Şenol Güneş'in ekibi yenilenen kadrosu ile Avusturya'da siyah beyazlı taraftarların önüne çıktı. BJK ile Stum Graz takımları arasında oynanan hazırlık maçının özet görüntülerini ve gollerini haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

Beşiktaş Stum Graz'dan sonra 5 hazırlık maçı daha oynayacak. Stum Graz ile sezonun ilk hazırlık maçını oynayan Beşiktaş'ı bu maçtan sonra 5 hazırlık maçı daha bekliyor. 3 büyüklerin hazırlık maçlarından özet görüntüler haberler.com adresinde.  
 

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Avusturya Beşiktaş Graz Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title