Haberler

22 Yaşındaki Genç Kız, Enerji İçeceği Kurbanı Oldu

Güncelleme:

Muğla'da 22 yaşındaki Eda Dilara Kocatepe, arkadaşının evinde enerji içeceği içtikten sonra fenalaştı, götürüldüğü hastanede ise yaşamını yitirdi.

Fethiye'de bir ayakkabı mağazasının açılışında arkadaşlarına yardım eden Ede Dilara Kocatepe, ailesinin de katıldığı törenin ardından önceki gece geç saatlerde kız arkadaşı Canan O.'nun evine gitti. Burada arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenen Kocatepe, iddiaya göre enerji içeceği içti. Kocatepe, birkaç dakika sonra "Kalbimde sıkıntı var, yanıyorum" diyerek evden çıktı. Canan O. tarafından hastaneye götürülen Eda Dilara, önceki gün saat 03.50 sıralarında yaşamını yitirdi.

DÜN AKŞAM TOPRAĞA VERİLDİ

Genç kızın cenazesi kesin ölüm nedeninin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan otopsinin ardından Kocatepe'nin cenazesi dün akşam Fethiye Yeni Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Taşyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Otopsi raporu ise henüz açıklanmadı.



ACILI BABA, YAŞANANLARI ANLATTI

Eda Dilara'nın babası Nahit Kocatepe, ayakkabı mağazası açılışına kendilerinin de katıldığını belirterek, eve giderken kızının arkadaşlarıyla kaldığını söyledi. Gece 01.00'de eşinin kızıyla konuştuğunu anlatan Kocatepe, "Eşim konuştuğunda iyi olduğunu söylemiş. Daha sonra bir enerji içeceğini 2 arkadaş paylaşıyorlar. Enerji içeceğini paylaştıktan sonra kızım kalbini tutuyor. 'Kalbimde sıkıntı var yanıyorum' demiş. Dışarı çıkmış oturmuş, hatta ayakkabılarını kendi bağlamış. Almışlar hastaneye götürmüşler. Doktorlar müdahalede bulunmuş. Tekrar hayata döndürmek için uğraşmışlar. Ama kızım hayata veda etti. Henüz 22 yaşındaydı. Hayat dolu bir kızdı. Ben gençlere enerji içeceğini kullanmasınlar diyorum. Enerji içeceğini tavsiye etmiyorum. Çok üzgünüm, genç kızımı kaybettim. Allah kimseye böyle evlat acıları göstermesin." dedi.

ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKİLEN SON FOTOĞRAFI

Olayın ardından Canan O. sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabında, Eda Dilara Kocatepe ile birlikte çekindikleri bir fotoğrafın üzerine, "Benim dünüm, bugünüm, kardeşim, bacım, kimseye değişmeyeceğim tek insan. Kollarımda can vermeden 15 dakika önce çekinmiştik. Allah'ımdan çok dilendim onu bana bağışla diye ama olmadı. Nur içinde yat bacım" diyerek paylaşımda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Adli Tıp Kurumu Kocatepe Fethiye Muğla Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

cnnnnnnn................................:

arkadaşlar allakasız alakasız yorumlar yapmayınz . bn aileyi tanıyorum bilmeden konuşmayınz . yok öyle bir şey . . alkol falan . . boş boş konuşmayınz . bir günde sizin bir yakınınızın başına gelebilir yapmayınz böyle ALLAH CC rahmet eylesin amin demek bu kadarmı cok zor

29
0
yanıtYanıtla
bora:

alkolle alınmıştır buyuk ihtimal yada kullandıgı başka haplar varsa ondanda olmuş olabilir allah rahmet etsin

21
4
yanıtYanıtla
Türkiye:

Redbull Votka Bonzai

11
10
yanıtYanıtla
reis:

ağa içinde bişe vardır. yoksa ben hergün içiyorum bi nane yok. yada alkolle almıştır kanımca

17
2
yanıtYanıtla
aysel:

vay babam! vay allah sana sabır versin allah rahmet eylesin Allahım sevdiklerimizle sınama bizi amin.

17
0
yanıtYanıtla
ahmet:

enerji içeceği insan öldürmez nokta

5
12
yanıtYanıtla
sadece enerji içeceği değil:

göz altlarına bakarsanız başka maddeler kullanıldığı anlaşılır sadece enerji içeceği sebep olmamış.

6
10
yanıtYanıtla
MEHMET KUTLU:

Bazi insanların vücudu her türlü kimyasalı kaldırmayabilir. Kişiden kişiye değişir bu, kimisi bi enerji içeceğinden 10 şişe içer bir şey olmaz, etkilenmez, kimisi de 1 şişe içer hastanelik olur. Sözün kısası; kimyasal içeren hiçbir şey yememek, hiçbir şey içmemek lazım, ne olur ne olmaz.

14
1
yanıtYanıtla
Bozo Mobil-IOS:

Bunun altında bir çapanoğlu vardır sade enerji içeceği değildir.

14
1
yanıtYanıtla
müslüman:

Allah Rahmet Eylesin.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title